damok Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mam problem z zasilaniem w lampie do czytania. W kostce (zasilanie plytki z swiatlami - najwieksza) jest kabel bialy z niebieskim paskiem i na nim pojawia sie zasilanie po stacyjce. Ale... nie zawsze, tzn jak podpialem do niego zasilacz kamery to zasilanie pojawia sie od czasu do czasu . I tu nie wiem... dlaczego od czasu do czasu? Wie ktos czy tam powino byc caly czas zasilanie po stacyjce? Moze ma ktos rozpiske elektryczna tego?
wrclaguna Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 pociagnij sobie zasilanie od bezpieczników z lewej strony deski rozdzielczej .
damok Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W skrzynce bezpiecznikow znalazlem, jeszcze tylko piny trzeba kupic i dorobic okablowanie, ale to sie zrobi - nie ma problemu. Ale co do mojego pytania - napiecie jest ale tylko przy otwartych drzwiach i pozycji wylacznika swiatla wewnetrznego na 0. W innym przypadku zasilanie ginie z tego (niebiesko-białego) kabla. Czyli bezuzyteczny do zasilania innych rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi