turdzi Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 jest jeszcze opcja srebrna na BBS CH ale ....hmmm jakos sam nie wiem ten grafit jakos bardziej mnie ciagnie
Wąski Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Nie wiem czy ja nie mam takiego koloru oczywiście jak jeszcze potrzebujesz Tylko grafit jest
turdzi Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Nie wiem czy ja nie mam takiego koloru oczywiście jak jeszcze potrzebujesz Tylko grafit jest spoko na razie jeszcze nie ma felg wiec robie tylko rozeznanie co kupic na przyszly sezon
KmK Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 moim skromnym zdaniem pasuje tylko grafit
Piechol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 jak chcesz zmienić tylko felgi i nic więcej to ja bym szedł w BBS-y a jak chce Ci się bawić w zdejmowanie chromów to RS4 i wtedy byłoby najfajniej chyba
turdzi Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 a jak chce Ci się bawić w zdejmowanie chromów to RS4 to zdecydowanie odpada
Piero Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Po 1 - kolo: MARZENIE! Mój ulubiony granacik... Po 2 - felgi: jak dla mnie to ten srebrne idealnie pasują, szczególnie że srebrne są relingi, listwy wokół szyb i inne elementy, chyba, że chcesz mu dodać jeszcze więcej charakteru. Ja osobiście w ciemnych felgach nie gustuję, a te BBSy to bym chętnie do siebie wrzucił
Madas Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 piękna Twoja furmanka :good: mi bardziej podchodzą srebrne BBSy na Twoim aucie.
Piasek k-6 Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Furka kozak:)Gratulacje:) Dziwne ze brak xenonu gdy sa miejsca na spryskiwacze m... no ale zóz skoro tak mowisz tzn ze musi tak być Kolor samochodziku zaje.... a fele to chyba bym wybral te czarno-grafitowe super Fura :DD
Rekomendowane odpowiedzi