hannab Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 po uzupełnieniu płynu w obiegu nadal nie działa, panel chyba jest w porządku bo jak w kabinie jest ciepło to dmucha jak głupi żeby obniżyć temperaturę ale po prostu nie daje rady bo nie leci zimne powietrze, z ciepłym nie ma problemu , czy jest jakiś drobiazg który może być przyczyną czy zostaje mi serwis? Audi avant 1.9tdi 2002.
majkel_majki Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Udaj się do serwisu klimatyzacji. Chyba że masz VAG-a, wtedy sprawdź błędy w klimatroniku i czy na elektrozawór sprężarki dochodzi napięcie czy nie.
porter Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 cześć kolego ja mam ten sam problem tylko ja już sprawdzałem vagiem i nic mi nie wykazało jak byś się coś dowiedział to daj znać na priwat
Gość Iceman Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 tylko panowie zostaje najczesciej serwis klimy
majkel_majki Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Stawiam, że bez serwisu się na 100% nie obędzie...
Rekomendowane odpowiedzi