danio8001 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam czy ktoś spotakł się z takim preparatem czy folja chodzi mi oto znalazłem na necie coś co na podstawie wody można na felgach czy innych elemętach karoserji zrobic carbo i pytanie mam takie czy ktoś wie czy morzna gdzieś kupić takie coś wiem że mało opisałem ale nie wiem jak to się na zywa i czy morzna w polsce kupić to dodam jeszcze że znalazłem stronę jakiejs firmy co robią takie żeczy ale nie polską pomyślec ile by można było żeczy samemu fajnych zrobić http://hgarts.com/%C2'> pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez danio8001
Marynarz____ Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) po pierwsze to zapodaj sobie jakiś słownik ortograficzny bo aż oczy bolą jak się czyta Twojego posta, a po drugie to z filmiku to hydrografika sam tego w warunkach domowych nie zrobisz. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Marynarz____
karpatka Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 chyba że kupisz wannę grzałkę folie preparaty itd ogólnie bez sensu aby jeden komplet felg zrobić
Rekomendowane odpowiedzi