bart1907 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam w końcu i ja przedstawię i swoje wozidełko:DRok produkcji: 2002,Skrzynia biegów: manualna 6 biegowaMoc: 131 KM (96 kW)Pojemność skokowa: 1900 cm3 DieselKolor: grafitowy-metalic LX7ZOznaczenie silnika: AVFNadwozie: AvantWyposażenie z jakim go kupiłem Klimatronik dwustrefowy Nawigacja w FIS-ie Tempomat Kolorowy FIS 6-biegowa skrzynia 6xair bag Esp Abs Kontrola trakcji Immobiliser Centralny zamek sterowany z kluczyka Oryginalne radio audi System audio - 8 głośników + subwoofer Elektryczne szyby przód Elektryczne lusterka Elektrycznie sterowane światła Regulacja wysokości foteli Skórzana kierownica Regulacja kolumny kierownicy w dwóch płaszczyznach Aktywne zagłówki siedzeń Domykanie szyb z pilota Tapicerka standardowe naleśniki podłokietnik dzielona tylna kanapa wspomaganie kierownicy zestaw głośnomówiący Lampy soczewkowe Halogeny Alufelgi 15" audi Roleta bagażnika Relingi dachowe Modyfikacje :Tunel środkowy 2 DINStarego kaseciaka zmieniłem na radio 2 DIN Audi CONCERT III by SIEMIAN Klimatronik 2 DIN z grzanymi d*pami by SIEMIAN Całę oświetlenie wnętrza na LED plus tablica rejestracyjna również LEDNowy włącznik świateł oczywiście stary się wytarłRelingi chromowane by WLADI Regeneracja lamp przednich BI-HALOGENY by GWERTY Nowe felgi 17" S-LINE plus oponki MichelinGrzane fotele z S-Line z elektryczną regulacji lędźwi i wysuwanymi podudziami, Tylna kanapa z MC Donald by KRUPSKIM Spolszczenie nawigacji i aktualizacja mapWymiana w bagażniku boczków z podłogą plus zestaw naprawczy do rolety W dalszych planach obszycie kierownicy,ręcznego i mieszka zmiany biegów i chyba dość Ps. Nie mam aktualnych zdjęć więc wrzuciłem to co miałem Edytowane 1 Listopada 2014 przez bart1907
Manitou Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Listwy w środku zostawiasz? Radyjko do mnie przemawia (ogólnie jakiś 2din). Zadbana sztuka, gratki. Ekstra kolor
bocian_81 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam Ile kolego dałeś za Stołki bo też poszukuje. Powodzenia w modach
bart1907 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Nowy prezent dla Grzybkowozu No i oczywiście podziękowania dla Pana Roberta z Tune-upu - profesjonalne podejście Edytowane 2 Listopada 2014 przez bart1907
pan szkielecik Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Czy koledze udało się spolszczenie FISa ? Mapa Polski działa?
Rekomendowane odpowiedzi