Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pompa ABS - Quattro czy ośka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam krótkie proste pytanie czy pompa abs z quattro czy ośka to jest jakaś różnica? i czy mogę zastosować tę pompę "8E0 614 111 A" właśnie do ośki. Z góry dziękuję za odpowiedzi, Pozdrawiam Maciej!

Opublikowano

pompa z quattro ma chyba wbudowany eds da się to założyć do ośki też jest na forurm

Opublikowano
  • Autor

Chodzi Ci o to? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/252954-zmiana-z-abs-na-abs-eds-1995-1997/ Bo mi chodzi o tę pompę z wbudowanym sterownikiem, a tam mówią o tym z osobnym w kanapie. Ja z tyłu pod kanapą nic nie mam :)

Tzn. że nie ma różnicy ośka czy quattro dobrze zrozumiałem? i nie będę mieć problemów z montażem w/w pompy? Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i co kolego z tą pompą założyłeś taką ??

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze się za to nie zabrałem z powodu "doginania" przewodów :P No i dalej szukam informacji na temat sterownika właśnie z quattro.

Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedź. Moja sytuacja wygląda następująco: Zmieniałem silnik i całą wiązkę elektryczną budy na polift, więc i pompa ABS zmienia się na tę z wbudowanym sterownikiem w pompę. Kupiłem pompę z dawcy "układu nerwowego" i jest ona z quattro, a ja mam napęd na jedną oś. Czy będą z tym problemy? Gdzieś wyczytałem że nie przekoduję tej pompy... tylko jakie są tego skutki?

Opublikowano

Pompa Powinna być taka sama różnica może być w sterowniku

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Tzn. co mogę zrobić w moim przypadku ? normalnie montować tę pompę czy raczej ją sprzedać i szukać innej? Wziąłem ją tylko ze względu na to że tanio mi policzył porównując do cen i dostępności na allegro

UP

Panowie, czy naprawde nikt nic nie wie na ten temat?

UP