Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana zegarów na pełny FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Skorzystałem z poradnika, który jest na forum do przerezania zegarów z pół fis'a na pełnego fis'a.Instalację zrobiłem manetka podpięta itp,tylko mam pytanie odnoście zegarów jak zakodować kluczyki.W poradniku pisze, że trzeba odczytać pin z zegarów ale starych zegarów czy nowych? aby później podać ?Ogólnie potrzebuje dodatkowych informacji na ten temat,jeśli ktoś robił lub wie coś na ten temat byłbym wdzięczny za wszelkie informację.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

musisz zczytac ze starego zagara i wklepac do nowego i bedzie dobrze. jest w dziale warsztat odpowiedni temat

Opublikowano

musisz zczytac ze starego zagara i wklepac do nowego i bedzie dobrze. jest w dziale warsztat odpowiedni temat

Żeby dodać kluczyki do imo (które jest w zegarach) musisz zalogować się do owych zegaró pinem. Każdy licznik ma inny pin a skoro Ty chcesz dodać kluczyki do "nowego" zegara musisz znać pin nowego zegara a nie starego. Nie wiem o co chodziło Magicbattle ale na pewno nie da się zalogować do nowego zegara pinem starego, daj do mnie na pw to Ci pomoge

Edytowane przez ganjaq

Opublikowano
  • Autor

Ok,już napisałem :)

Opublikowano

na pewno nie da się zalogować do nowego zegara pinem starego

da sie, i to nie tyle co mozna a trzeba w przypadku autora jesli ma immo 3 generacji jesli chodzi o a6 c5

Edytowane przez bediks

Opublikowano

na pewno nie da się zalogować do nowego zegara pinem starego

da sie, i to nie tyle co mozna a trzeba w przypadku autora jesli ma immo 3 generacji jesli chodzi o a6 c5

Ktoś jeszcze twierdzi że potrzeba pin starego licznika żeby zalogować się do nowego licznika z immo3 ?

Opublikowano

Wszystko jest opisane w tym poradniku. Panowie przy immo3 zakładacie nowy licznik logujecie się jego pinem , wchodzicie w kanał 50 adaptacji i podajecie pin starego licznika. Wtedy zmienia się on na ten stary w nowym liczniky i jest zgodny z Ecu.

Czyli są potrzebne obydwa piny.

Opublikowano

Wszystko jest opisane w tym poradniku. Panowie przy immo3 zakładacie nowy licznik logujecie się jego pinem , wchodzicie w kanał 50 adaptacji i podajecie pin starego licznika. Wtedy zmienia się on na ten stary w nowym liczniky i jest zgodny z Ecu.

Czyli są potrzebne obydwa piny.

Czysto hipotetycznie, co się stanie jeśli po zalogowaniu pinen z nowego licznika zaadaptujemy kluczyki na kanale 21, zapiszemy i zamkniemy program.

Opublikowano

Bez adaptacji starym pinem na kanale 50 nie zapiszą się wogole klucze , wy***ie error , przerabiałem na własnej skórze

I twoje pytanie czy ktoś jeszcze twierdzi było naprawdę śmieszne

Opublikowano

Mogło byś śmieszne chodź nie miało być. "Potocznie" mamy trzy rodzaje fis. 1/2 fis (czytany pół fis), duży fis oraz pełen fis. Zwracam Ci honor i mam nadzieje że uznasz moją skruchę jak się przyznam że jeszcze przed chwilą myślałem że duży to pełen. Co to zmienia? Byłem pewien, że zmienia z 1/2 (pół fis) na pełen (czytałem duży) a tam immo2 i stary pin nie potrzebny

Opublikowano

Od ok maja 2000 r w b5 wprowadzili immo 3 , także w b5 są 3 rodzaje immo na przestrzeni 6 lat , w tym 2 rodzaje II i III w polifcie, każdy może się pomylić , sam to przerabiałem i zjadłem pol tony nerwow na fisie zanim ogarnalem a nawet Cię zaskocze ze hipotetycznie i nawet znam jeden przypadek kiedy wogole nie użyto nowego pinu, wystarczyło zeedytowac wsad podmieniać vin i immo id we wsadzie i wio , obyło sie bez adaptacji która jak sie też przekonałem nie wychodzi na vag 311 tylko 409 i to też po dziwnym zabiegach ( jeśli chodzi o wersje dostępne w necie ) i wio adaptacja kluczy i gra