Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oferta Play, formuła Rodzina 4.0 za stowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany

w domu mam lacznie 4 smartfony

kazdy swojego

ostatnio mnie mlodziez zaatakowała, że mieć tylko neta w fonie w domu, po wifi, to trochę obciach

w sumie nie po to się ma smarta

no i kurna, ciężko im nie przyznać racji

pytanie jest takie

skoro już mamy wszyscy fony w Playu, co jest warta ta ich formuła ?

ktoś to testował i może podpowiedzieć?

czy jest jakaś inna, lepsza propozycja

no i na ile to starczy?

ja to tam mało używam, ale oni, te fejsy i inne kwejki

wiadomo

any comments ?

Opublikowano

wg mnie nie opłaca się żadnych abonamentów :) jeśli wszyscy macie w play i dzwonicie w większości do play to najbardziej opłacalne jest zwykłe przejście na kartę i ustawienie sobie oferty Play Zero (nie jestem pewien na 100% nazwy).

Doładowując telefon za 50zł masz ważne konto przez 3 miesiące (oczywiście darmowe rozmowy i smsy w play) i wykupujesz co miesiąc pakiet internetu za 10zł (1 GB). i zostaje Ci 20zł na rozmowy z innymi sieciami przez 3 miesiące.

Reasumując:
- 16.66 zł miesięcznie
- darmowe rozmowy w play
- darmowe smsy w play
- 1GB internetu (bardzo dużo)
- 6,66 zostaje na rozmowy z innymi sieciami (jeśli będziesz potrzebował wiecej na rozmowy z innymi sieciami to możesz doładowywać za wiecej delikatnie i tak wyjdzie taniej niż 25zł miesięcznie)

Od razu mówię że nie jestem przedstawicielem play tylko użytkownikiem :D wydaje mi się że formuła rodzina nie jest tak opłacalna jak zwykłe użytkowanie telefonu na kartę :)

Opublikowano

Dobrze prawi tylko:

Taryfa to play na kartę Lubie To!

Za doładowanie za 100zl dostajesz teraz gratis 3 giga internetu plus paczki po 1 giga za 10zl każda.

Ja sporo korzystam plus WiFi i średnio 1 giga miech starczy.

Rozmowy do play niestety płatne ale paczka 100 minut do play 10zl

A paczka 30 do innych sieci 6.

Ogólnie 4 fony w domu i średnio utrzymanie każdego około 25 - 30 miech.

Żona ma tylko taryfę mini max gdzie po przekroczeniu 29zl masz wszędzie za darmo ale ona minimum 700 minut miesięcznie wyklepie. Szczerze ja podziwiam bo bym fonem w ścianę jeb... gdyby mi ktoś kazał tyle gadać przez telefon. ☺

http://www.play.pl/oferta/play-karta/play-na-karte/play-na-karte-lubie-to/

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano
  • Autor

Szczerze ja podziwiam bo bym fonem w ścianę jeb... gdyby mi ktoś kazał tyle gadać przez telefon. ☺

krzysiu

odpowiem krótko - :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany mam abonament w play place 2x113 zl

umowa konczy mi sie 09.03.2015

wchodze na strone plusa, w zakladke przenies numer.... wpisuje swoj numer, trwa weryfikacja ze niby moge do nich przyjsc.... w plusie za to samo zaplace 2x40zl.... (tylko sim, rozmowy i smsy za darmo, e faktura,3 miechy za darmo)

jak to wyglada w praktyce? bede musial placic tu i tu (do konca umowy w play)czy jak?

Opublikowano

Pany mam abonament w play place 2x113 zl

umowa konczy mi sie 09.03.2015

wchodze na strone plusa, w zakladke przenies numer.... wpisuje swoj numer, trwa weryfikacja ze niby moge do nich przyjsc.... w plusie za to samo zaplace 2x40zl.... (tylko sim, rozmowy i smsy za darmo, e faktura,3 miechy za darmo)

jak to wyglada w praktyce? bede musial placic tu i tu (do konca umowy w play)czy jak?

W play będziesz płacił abonament do końca umowy, a w marcu 2015 dostaniesz karty z plusa i dopiero od momentu przeniesienia numeru będziesz płacił nowe abonamenty. Opłaca Ci się kombinować na tyle miesięcy przed zakończeniem umowy?? W okolicach grudnia pojawi się pewnie pełno ofert świątecznych

Opublikowano

No nie, w takim wypadku sie nie oplaca kombinowanie. Myslalem ze od razu da rade przejsc do plusa...

Wkurzylem sie, bo w piatek dzwonila do mnie baba z propozycja przedluzenia umowy juz teraz (play) ta ich super oferta to 130zl od numeru :facepalm: maja tylko oferty z tel, powiedzieli ze nie maja dla mnie oferty bez telefonu :decayed:a mnie interesuja tylko simki z pelnym pakietem wszystkiego za free

Opublikowano

Powiem tak: ostatnio rozwiązałem umowę na jeden numer. Miałem Formułę 4.0, czyli wszystko nielimitowane + nieimitowane połączenia na stacjonarne + 3GB netu (abonament 105zł). Po złożeniu wypowiedzenia dzwonili do mnie z działu utrzymania klienta i proponowali mi to samo bez telefonu w umowie na 18 miesięcy za 39 zł. Więc warto złożyć wypowiedzenie, ale w Twoim przypadku będziesz mógł to zrobić dopiero w lutym 2015.

Edytowane przez Krumak

Opublikowano

Wiem wiem, dzieki za przydatne info. W takim razie poczekam jeszcze troche

Zadzwonilem dzis do Pleya...

Zadzwonilem do Plusa....

Przeliczajac wszystkie koszty, plusy i minusy, wyszlo ze oplaca sie zaplacic kare za zerwanie w play i zabrac simki z plusa z nawiazka :whistling:

Opublikowano

Z tym rozwiązaniem umowy to się wstrzymaj i poczytaj dobrze umowę, bo ja tak chciałem zrobić z telefonem firmowym który jest w plusie. Wszystko niby ok, płace karę i git, ale okazało się że po zerwaniu umowy plus wyłącza numer i nie można go przenieść do innej sieci, ba nawet nie można zostać u nich z innym abonamentem i starym numerem. No chyba że nie interesuje Cię stary numer.

Pozdrawiam, Łukasz

Opublikowano

Ja odchodze z pleya - przenosze sie do plusa (tylko sim)

rozmawialem telefonicznie z babka z plusa, rozmowa nagrywana - zapewniala mnie, ze zostaje moj obecny numer.

Taki rachunek:

W play zaplace 6x230zl = 1350zl (do konca trwania umowy)

W plusie zaplace 3X0zl, 3x80zl = 240zl (240zl za 6 miesiecy)

Karaz z play na chwile obecna to 311zl za jeden numer, 330zl za drugi, rachunek jest wiec mega prosty.

Place kare i zostaje w kieszeni 450zl :grin:

Opublikowano

ty nie gadaj z babą z plus'a tylko z babą z play'a. Jak już będzie po fakcie to nic nie zrobisz. A baba z play powie ci - sory taki mamy klimat.

Opublikowano

ty nie gadaj z babą z plus'a tylko z babą z play'a. Jak już będzie po fakcie to nic nie zrobisz. A baba z play powie ci - sory taki mamy klimat.

Rozmawialem

Opublikowano

Ja mam abonament w play brałem nie cały miesiąc temu. płacę 59zł i mam darmowe rozmowey do play oraz do innych sieci na komórkę + smsy i mmsy do play i do innych sieci za darmo. Płacę jedynie za połączenia na stacjonarne chyba 25gr ale i tak żadko kiedy dzwonie na stacjonarny. Do tego mam 6mc internet LTE nieograniczony a potem 1GB na miesiąc w cenie LTE jak wykorzystam 1GB dostęp jest rónież gratis tylko że wolniej będzie chodzić.

Opublikowano

Jeśli brałeś z telefonem to jest standardowa oferta, bez telefonu kosztuje 39zł. Wszystko nielimitowane (tez stacjonarne) +2GB internetu kosztuje 50zł (oferta bez telefonu).
Nie wiem jak można płacić teraz abonament ponad 100zł, no chyba że w tym są 3 numery.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie po analizie zmieniłem taryfę na Formuła Play Na Kartę Starter i włączyłem usluge 4w1.Mam free SMS do wszystkich , free połączenia w sieci Play , 1GB netu i 9gr do wszystkich za 21zl na miech .Dodatkowo mogę kupić pakiet 30min do innych sieci za 6zl, 1GB netu za 9 lub 3GB za 20 itp.

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

Ja w plusie zrywałem umowę i babka w t-mobile jak przenosiła numer to tak wszystko załatwiła że płaciłem 3 miesiące jeszcze dwa abonamenty (nowy w t-mobile i stary z plusa). Więc w to czym oni tam czarują w salonie to nie wierz...

Opublikowano

Ale to logiczne, że płaci się stary abonament do końca starej umowy. Chyba nie liczyłeś, że nie będziesz musiał płacić ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chce jakiś abonament dla siebie bez telefonu . Interesują mnie rozmowy do wszystkich i smsy bez limitu , gdzie najlepiej i którą opcje wybrać ? Internet mnie nie interesuje.