alvaro Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Byłem na imprezie, w takim razie u Blokersa Dawaliśmy ognia do 5 rano W sobotę miałem okazję polatać już drugim R8 - oklejona na czarny mat (jeszcze bez lusterek i progów bo nie zdążyły się obkleić a już trzeba było trochę poupalać... j**ana jest niemożliwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Mnie się ten mat nie widzi, wolę R8 w dwóch kolorach. Chociaż nigdy nie jechałem więc nie wiem który szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 alvaro[/color],antonio łopata w dłoń i na wały http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pomorskie-przygotowuje-sie-do-fali-powodziowej,wid,12295863,wiadomosc.html :gwizdanie: powoli już się rozlewa do zagłębień w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 jak tam sytuacja antoni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 podnosi się u nas wyszła pod wał (przy wale jest jeszcze rów melioracyjny - już się przelał) 1ha mojego pola wygląda już jak staw i pozalewała dołki w których rośnie wiklina Leszkowy - Gmina Cedry Wielkie zalane całe pola [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 19:49_________________________________________________ w piątek o 17 LESZKOWY dzisiaj jest wyższa woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Na zdjęciu widać wieś,pewnie ją zaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 sporo tych okolicznych wsi i wiele miejscowości będzie zalanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 byłem dzisiaj przed pracą nad Wisłą i wyszła już konkretnie wczoraj były pozalewane tylko miejsca w których rośnie wiklina a dzisaj wyje'bało już na całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Koleś,który skupuje świnie,mówił,że wszyscy z okolic Wisły na Żuławach zamówili na jutro u niego transport, po 30-40 sztuk :gwizdanie: Opowiadał jak kiedyś brał tam tuczniki z zalanych terenów,ale miał wtedy Stara,a ówczesne ciężarówki nie są na takie eskapady przystosowane bo zasysają powietrze od dołu i filtr powietrza też jest od spodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ponoć jak ma być duża fala i zagrażać Rafinerii to mają wysadzić wal aby woda przelałą się w kierunku Nowy dwór Gdański ale nie wiem czy to plotka czy prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Sandomierz z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Cristoforo ponoć jak ma być duża fala i zagrażać Rafinerii to mają wysadzić wal aby woda przelałą się w kierunku Nowy dwór Gdański też to słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 macie zdjęcia tego samego miejsca wrzucone wg dat: /6:45 24.05 ; 17:00 24.05 ; 6:45 25.05/ 1. 2. 3. widać jak mocno przybrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Łepski zrobione :gwizdanie: Przywiozę w środę. Lodówa wiesz co masz mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Łepski zrobione :gwizdanie: Przywiozę w środę. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przywiozę w środę. :polew: rozjebałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 k**wa pozwoliłem mateo zrobić kilka rzeczy przy moim aucie i teraz normalnie mnie nachodzi ...dzisiaj nawet musiałem mu zrobić kawę i dać cukierka co za kunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 zrobić kilka rzeczy przy moim aucie :nabijasie: nie dziwię się,że cie nachodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nie dziwię się,że cie nachodzi nie sr** we własne gniazdo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi