Cristoforo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Krakoszczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Krakoszczaki idę na pole bo na dworze mnie już wkurvviają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 w Krakowie macie pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 pomorszczaki jak mnie ta parówa Bieniek wkrótce objedzie,to masz wp$%dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 pomorszczaki jak mnie ta parówa Bieniek wkrótce objedzie,to masz wp$%dol nie tylko Ciebie tak więc się nie martw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 pomorszczaki jak mnie ta parówa Bieniek wkrótce objedzie,to masz wp$%dol nie tylko Ciebie tak więc się nie martw powietrze w Pile to on ci spuścił ...ja bym ciulowi nie sprzedawał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Bieniek kupujesz auto po powodzi? z Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 chłopaki chce kupić motula i znalazłem w necie ofertę sklepu z gdańska.. słyszał ktoś może o nich jakieś opinie?? shitu nie wciskają?? to link do nich: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=12038671 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bierz bez obaw, sklep sprawdzony Motula brałem od nich ja, Antonio i Bieniek chyba też. I cholera wie kto jeszcze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bierz bez obaw, sklep sprawdzony Motula brałem od nich ja, Antonio i Bieniek chyba też. I cholera wie kto jeszcze :> dzięki, jutro pojadę na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bierz bez obaw, sklep sprawdzony Motula brałem od nich ja, Antonio i Bieniek chyba też. I cholera wie kto jeszcze :> dzięki, jutro pojadę na zakupy Weźmiesz dla mnie 1litr MOTUL 8100 X-CESS 5W40??? Odbiorę w środę na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bierz bez obaw, sklep sprawdzony Motula brałem od nich ja, Antonio i Bieniek chyba też. I cholera wie kto jeszcze :> dzięki, jutro pojadę na zakupy Weźmiesz dla mnie 1litr MOTUL 8100 X-CESS 5W40??? Odbiorę w środę na spocie no problemo sobie też go chyba biorę więc wezmę dodatkowo litr dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bierz bez obaw, sklep sprawdzony Motula brałem od nich ja, Antonio i Bieniek chyba też. I cholera wie kto jeszcze :> dzięki, jutro pojadę na zakupy Weźmiesz dla mnie 1litr MOTUL 8100 X-CESS 5W40??? Odbiorę w środę na spocie no problemo sobie też go chyba biorę więc wezmę dodatkowo litr dla Ciebie Danke Schoen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Tomek dzieki za silke juz sie boje zakwasow :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Tomek dzieki za silke juz sie boje zakwasow :polew: polecam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kur*** gdzie mój avatar z d*pą w białych spodniach??? Tak mi coś nie pasowało od kilku tygodni... aż w końcu dziś zaświeciła mi się żarówka i skumałem co jest nie tak... Avatar mi zniknął!!!! :polew: EDIT: dobra, olać tamtą, teraz jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 weź przestań,co to ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 weź przestań,co to ma być Srebrne Camaro na chromach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 a ten podstarzały,pokraczny paszczur co się przy nim kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi