Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, na 16x KM, zaden hardcore, bo auto ma 230kkm.

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...o czym wy k**wa gadacie nie takie furmanki się robiło 40 konną Audiolką .... :gwizdanie: :guma:

Opublikowano

To rób sprzęgło i jazda :cool1:

Opublikowano

tak, na 16x KM, zaden hardcore, bo auto ma 230kkm.

1,9 Bieńka z turbiną od BRD zrobione na ponad 170 robiłem bez większego problemu...

...ale on jeździ jak piz*a,zobaczymy jak będzie z tobą :cool1:

Opublikowano

Dzięki chłopaki za spota. Miło było poznać. Olo tylko musi się postarać żeby nam tam asfalt wymienili bo jak tak po dziurach na kresce stawać :mysli: . I nie ma co gadać, 3.0 po wirusie śmiga ładnie, mój się dusi przy zmianie biegu na wyższy a u OLO ciągnie równo.

A, Piero chyba się zmyłeś coś szybko? :) Już myślałem, że nie tylko ja będę w gajerku prosto z roboty...

Btw. wątek o zakupie furmanki był tutaj:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156964.0

Opublikowano

W najbliższym czasie miasto nie planuje remontu nawierzchni na Trakcie :thumbdown:

Ale (jak dożyjemy) to będziemy mieli obwodnice południową za jakiś, to będzie gdzie wyskoczyć na test drive. :evil:

Zmyłem się szybko bo tylko przejazdem wpadłem na chwile. Następnym razem chętnie Twoje auto obejrzę bo jeszcze nie miałem okazji, tylko coś nas szybko noc dopada teraz :confused4:

Czy w gajerku czy w dresie - bez znaczenia. Ważne że można się spotkać w fajnym towarzystwie :good:

Opublikowano

Czy w gajerku czy w dresie - bez znaczenia. Ważne że można się spotkać w fajnym towarzystwie :good:

dokładnie :good:

Opublikowano

ee zdrowe 2.5 to 19x-200KM wypluje po programie :)

czesci kupuje w ASO, bo np. nie mam przekonania do sprzegiel LUKa czy Sachsa

A to ciekawe bo z ASO dostaniesz LUKa, albo SACHSA w pudelku LUKa :polew:
Opublikowano

Właśnie się zastanawiałem i miałem pytać, jakie części dostarcza ASO... :przebiegly:

Opublikowano

Olo,Piero dzieki za zalatwienie sprawy z Leonem.Zadowolony jest :good: :good:

Opublikowano

No i super, tak ma być :good:

Powinien odczuć że auto lepiej ciągnie, bo ma zrobionych dodatkowo kilka zabiegów czyszcząco - regenerujących

Opublikowano

Cos tam troche czuc,ze lepiej ciagnie i chetniej sie wkreca.

Opublikowano

Zawsze można jeszcze zapodać virusa i wtedy już będzie całkiem :kox:

Opublikowano

Świat jest mały - jutro wymieniamy właśnie sprzęgło i dwumas w 1.9 TDI AVF 130KM :naughty:

To w moim wymieniacie :>

Opublikowano

Tak jest - i jak na razie wszystko zgodnie z planem :naughty:

Opublikowano

"Po staranowaniu radiowozu sprawcy zaczęli uciekać na piechotę. - W trakcie ich zatrzymania jeden z policjantów użył broni służbowej."

Gdyby nie to, że staranowali radiowóz to żaden policjant nie użyłby broni i wszyscy by uciekli. A tak chociaż jeden zrobił co należy.

Ciekaw jestem czy zorganizowali szybko jakąś obławę i wezwali posiłki czy sami ich próbowali zatrzymać może nawet w 2 radiowozy czyli pewnie 4 ludzi.

Opublikowano

"Po staranowaniu radiowozu sprawcy zaczęli uciekać na piechotę. - W trakcie ich zatrzymania jeden z policjantów użył broni służbowej."

Gdyby nie to, że staranowali radiowóz to żaden policjant nie użyłby broni i wszyscy by uciekli. A tak chociaż jeden zrobił co należy.

Ciekaw jestem czy zorganizowali szybko jakąś obławę i wezwali posiłki czy sami ich próbowali zatrzymać może nawet w 2 radiowozy czyli pewnie 4 ludzi.

Przed chwilą widziałem w tvn24. Byli tylko ci dwaj których staranowali mimo,że zostali ciężko ranni,jednego zabili drugiego ranili,a trzeci uciekł.[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 16:27_________________________________________________Ma ktoś królika,samiczkę na sprzedaż?

Puścił bym ją teraz z moim samcem i zjadł go w święta :naughty: