wypsiu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siema, Wiem, ze myślicie, że zaginęłam w akcji. myślelismy , że zaciążyłaś..... z Bieńkiem oooo antonio przegiąłeś....Bieniu przy najbliższym kontakcie z Paulą znowu wyląduje w szpitalu po gazie pieprzowym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siema, Wiem, ze myślicie, że zaginęłam w akcji. myślelismy , że zaciążyłaś..... z Bieńkiem oooo antonio przegiąłeś....Bieniu przy najbliższym kontakcie z Paulą znowu wyląduje w szpitalu po gazie pieprzowym.... eee,ona wie,że to niemożliwe ...mówiła że Bieniek miał jakiś zabieg na fiucie,coś mu tam szyli,czy jak i od tego czasu ma wiatr w jajach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ludzie ma ktoś załatwić elcztery :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 eee,ona wie,że to niemożliwe ...mówiła że Bieniek miał jakiś zabieg na fiucie,coś mu tam szyli,czy jak i od tego czasu ma wiatr w jajach :gwizdanie: ...to znaczy że ma z ch....purchawę i wali powietrzem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Leszczyki kupcie ode mnei bluetootha :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Leszczyki kupcie ode mnei bluetootha :naughty: o oooo zastanowie się, potrzebuję do Zetora więc może wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A walek rozrzady chcesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A walek rozrzady chcesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: w Zetorze naszczęście nie ma tego problemu... :gwizdanie: tam tylko sprzęgło nie domaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ludzie ma ktoś załatwić elcztery :?: Łepski ja jak chciałem zwolnienie to sobie paznokieć z kciuka wyrwałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie pokazuj mu,bo Lepski potraktuje to jako jedzenie :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jebnęli mnie dziś laserem na Armii Krajowej, niefart jak cholera. A zawsze to ja wszystkich ostrzegam że tam stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Łepski ja jak chciałem zwolnienie to sobie paznokieć z kciuka wyrwałem.... Ty to sobie jakieś kamienie do nerek wpychasz coby dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siema, Wiem, ze myślicie, że zaginęłam w akcji. myślelismy , że zaciążyłaś..... z Bieńkiem oooo antonio przegiąłeś....Bieniu przy najbliższym kontakcie z Paulą znowu wyląduje w szpitalu po gazie pieprzowym.... eee,ona wie,że to niemożliwe ...mówiła że Bieniek miał jakiś zabieg na fiucie,coś mu tam szyli,czy jak i od tego czasu ma wiatr w jajach :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Nie, nie zaciążyłam z nikim i nie mam w zasadzie takiego zamiaru w najblizszej i dalszej przyszłosci :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzisiaj u Ola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 tak,na 18,30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 montujemy grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi