Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podobno od 18.00

yhmm zastanowie się jak pojedzie więcej ludu z forum to bym się pisał

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

Booster

mam ten filmik dla ciebie heee:D

niezły burak, brudny kolektor, raczej słoma w butach, poza tym nie ogarnia auta:facepalm:

Niestety ten filmik potwierdza że RS-a w B7 nie kupują fani marki tylko buce,

prawdziwi dżentelmeni jeżdżą RS4 B5:decayed:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zerkne, może sie cos uchwycilo. A o ktorego kolege chodzi? Ja tam sie juz przekonalem ze na spotach sie nie pije bo potem sie to zle konczy, nie wladi? :decayed:

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano
Patryk teraz bluźnisz nie wiem czy to dobry pomysł żebyś jechał z nami do BT bo pół roku ćwiczeń pójdzie na marne jak z Ciebie magnez wypłucze:polew:

Dobre ddobre hee ale jak 3 razy w roku się napije do odcinki to nie tragedia nadrobię ten magnez ..

no tak może kiedyś w BT ujrzysz te fajerwerki

Opublikowano
Paula Ty to masz kolegów mmm:decayed:

taki z ciebie kolega nawet koleżance nie pomogłeś

Opublikowano
Organizatorem był mój ddobry kumpel Krzysiek:wink:

Silnik wymieni mi mąż,a koszt to sam silnik+uszczelki i ewentualnie to co wyjdzie w praniu ale w tys się zmieszcze:wink:.Napewno się pochwale:P

pakuj AAN-a

innego silnika w tej budzie tam nie widzę:decayed:

Opublikowano

Teee ja mam ludzi od tego co mi fajerwerki nagrywają więc nie muszę czekać jak Ty z niecierpliwością:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Jak to nie przecież proponowałem........................kawę nie chciała:decayed::decayed:
Opublikowano
podobno od 18.00

yhmm zastanowie się jak pojedzie więcej ludu z forum to bym się pisał

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

Booster

mam ten filmik dla ciebie heee:D

niezły burak, brudny kolektor, raczej słoma w butach, poza tym nie ogarnia auta:facepalm:

Niestety ten filmik potwierdza że RS-a w B7 nie kupują fani marki tylko buce,

prawdziwi dżentelmeni jeżdżą RS4 B5:decayed:

DOKŁADNIE dobrze napisane porażka gdzie tym dieslem nie ta liga co za pajac

Opublikowano

Jeździć to trzeba umieć:decayed:

Opublikowano
Zerkne, może sie cos uchwycilo. A o ktorego kolege chodzi? Ja tam sie juz przekonalem ze na spotach sie nie pije bo potem sie to zle konczy, nie wladi? :decayed:

końcowe zdjęcia robiłeś przy scenie Caddy przy odbiorze nagrody

Opublikowano

końcowe zdjęcia robiłeś przy scenie Caddy przy odbiorze nagrody

Przecież On nie pamięta:grin::grin::decayed:
Opublikowano
Teee ja mam ludzi od tego co mi fajerwerki nagrywają więc nie muszę czekać jak Ty z niecierpliwością:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Jak to nie przecież proponowałem........................kawę nie chciała:decayed::decayed:

no tak ty masz ludzi a ja muszę dorabiać w bt tak jak mówisz ale pamiętaj ludzie są ludźmi i kiedyś się skaczą a co potem poczynisz drogi kolego heee

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Jeździć to trzeba umieć:decayed:

dokładnie

Opublikowano

Patryk ja se dam radę:wink::decayed:

Opublikowano

dziwne strasznie dziwne to tej koleżance też no bo przy zapiekankach mówiłeś tej drugiej że byś ją kochał i mógł chodzić za rękę ..masakra ...

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

Patryk ja se dam radę:wink::decayed:

pamiętaj jak dobrze zapłacisz to będę nagrywał

Opublikowano

dziwne strasznie dziwne to tej koleżance też no bo przy zapiekankach mówiłeś tej drugiej że byś ją kochał i mógł chodzić za rękę ..masakra ...

Hahaha ładna ściema chyba było na odwrót:polew::polew::polew:
Opublikowano

Hahaha ładna ściema chyba było na odwrót:polew::polew::polew:

no nie mówię że nie ale nie będę klinem

Opublikowano

Chyba cleanerem:decayed:

Opublikowano
Chyba cleanerem:decayed:

nie wierze koniec żartów nie zaśmiecajmy

Opublikowano

Ja vol:wink::grin:

Opublikowano

środę ma być jakiś większy spocik na matarni

Opublikowano

hehe organizatorem był Krzysiek:)A kolega Radek robił foty,też pare mam jutro wkleje:wink:

Kolego Booster jak znajdziesz mi w dobry stanie i cenie ten silnik to biore odrazu:grin:Mam juz na oku taki jak mam obecnie:wink: