Łepski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 :drunk: Najlepszego Lodówa :decayed:
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja też właśnie wróciłem,ale ja se grałem w pokerka ...a ty pewnie naprawiałeś swoje padło :gwizdanie:
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jak tam miętusy Miał być kulig styczniu,ale jak tak dalej będzie topnieć,to do środy nie będzie śniegu..
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale przynajmniej normalnie się jeździ
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak.. podczas wyprzedzania przy 140stu wjebałem się dziurę
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak.. podczas wyprzedzania przy 140stu wjebałem się dziurę trza było wolniej psycha mi już wysiadała jak mijałem się z autami z oberwanymi lusterkami i jak skurwiele nie wyjeżdżali z kolein
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak.. podczas wyprzedzania przy 140stu wjebałem się dziurę trza było wolniej psycha mi już wysiadała jak mijałem się z autami z oberwanymi lusterkami i jak skurwiele nie wyjeżdżali z kolein na szczęście woda w niej była i tak trochę ''wieszchem'' poszło... ile można 50tką jechać,a że pięć aut pod rząd było,to się trochę bujnąłem,ale fakt jeżdżą jak na polnej drodze pół auta na drugim pasie to podstawa :doh1:
Łepski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie da się jeździć, musiałem gwint podkręcić
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie da się jeździć, musiałem gwint podkręcić to nie jeździsz już dżetsonem??
Łepski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jettsonowi progi się robią, no i mocowanie belki
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 w tym tygodniu będę miał IC dla ciebie
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 widziałem gdzieś na forum na sprzedaż Jettę II z klimą wersja US,a nie mogę teraz znaleźć...
Rekomendowane odpowiedzi