Bieniek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dla wszystkich jest za free,ale robicie grilla :gwizdanie: :gwizdanie:
jaca.13 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spot środa na matarni tak było mówione już tydzień temu BIENIEK umów się u Ola na inny dzień i dawaj z Nami
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jac lampa jednak musi być ta stara - nowej za h*ja nie szło spasować
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jac lampa jednak musi być ta stara - nowej za h*ja nie szło spasować łoś :polew: a spot na matarni,tak jak tydzień temu ustalalim,nieee
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pogadaj z jacą,może da ci te co ma na aucie ...ale pewnie za tydzień byś i je oddał tamta się trzęsła i tej nie możesz spasować :laghing2: ,blachy se spasuj najpierw :gwizdanie:
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 mam założoną jacka starą lampę - wypolerowana i jest cacy ta nowa ma inny numer i nie pasuje frędzlu
jaca.13 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Antonio to naprawde dziwne że nie pasuje, u mnie obydwie pasowały hm pogadamy w środe.
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 przecież to lampy z jednego auta są,jedna i druga jeździła w tym samym aucie i było wszystko cacy :gwizdanie: mam założoną jacka starą lampę - wypolerowana i jest cacy ta nowa ma inny numer i nie pasuje to po c**ja ją wymieniałeś lamusie
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 od strony grilla było jej za mało o jakieś 0,5 cm a tutaj na dole to wystawała od zajebania poza zderzak poniżej fotka tej lampy którą zostawiłem sobie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:19_________________________________________________ przecież to lampy z jednego auta są,jedna i druga jeździła w tym samym aucie i było wszystko cacy :gwizdanie: i co z tego?? wytłumacz o co ci chodzi ta lampa która była porysowana ma końcówkę numeru 030 a ta stara 003
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 skoro obie lampy jeździły w tym samym aucie,to muszą byc IDENTYCZNE,nie ..
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 skoro obie lampy jeździły w tym samym aucie,to muszą byc IDENTYCZNE,nie .. ta wypiaskowana to chyba z przed dzwona, tak?
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a co za różnica ...co,po dzwonie założyli inne blachy,czy jak
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a co za różnica ...co,po dzwonie założyli inne blachy,czy jak dobra ziom dam se luz - Ty jak zawsze pozjadałeś wszystkie rozumy h*ja widziałeś a pier**lisz jak potłuczony
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 chłopie,obie lampy jeździły na ZROBIONYM aucie i było cacy,a w twoim aucie niby jedna z tych lamp nie pasuje ...a chodzi o to,że druga lampę będę sprzedawał na forum i teraz gość,co się jeszcze zastanawia,przeczyta twoje pierdolenie,że lampa nie pasuje i oleje,kumasz
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie podniecaj się tak już bo akurat będzie czytał moje posty w spotowym watku ło matko
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no żebyś się nie zdziwił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi