dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jutro u Ola. Ja bede od 17. kurde a chciałem z laskami przyjechać bo mi żona bluzga trza będzie coś wykombinować Prosta sprawa. Odstawiasz dziewuchy do Baltyckiej,czy gdziekolwiek podobne i uderzasz do nas. raczej chyba na Matarnie je odstawię bo tam są prawdopodobnie jakieś place zabaw dla dzieci itp ... prawda to?
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Bo mi mówią że lipa bo po malowaniu będą się odkształcać ale ja nie będę ich malował więc chyba będą spoko:whistling: do malowania się nie nadają,nie odkształcają sie,tylko sa delikatnie odkształcone,nie da się tego zobaczyć na niepomalowanych,Bieniek mazną je jakims czarnidłem do plastików dającym połyski i widać było fale,także wszystko co daje połysk odpada,mozesz je pomalować,lub okleić w mat
dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 kurde u was widze ruch jak u nas - na pytanie o spota 2-ie osoby się odezwały - u nas Patryk miał dać w poniedziałek znać czy jedzie i cisza - pewnie zapomniał
Rafal-L Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 W koncu dobrze bylo zobaczyc kilkoro z was w Realu ;D
dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 maruda był miło było pomarudzić w innym towarzystwie niż zawsze - dzięki za spocika Panowie no i za bro Tomeks
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 furka 1 klasa,nie dwaipółtedei i nie avant,al daje rade:kox:
dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Nawet fajnie mi się wracało - szybciutko poszło
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 no to już wiesz jak dojechać,przeważnie jest do piwka grill:naughty:
dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 kurde najgorzej z małymi jest bo o 21 one już są padnięte i chcą spać - a jak mi zasną w samochodzie to w domu ich nie uśpię już - muszę jakiś plan ułożyć żeby czasem do was wpadać na te spociki ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- ps. Olo był zadowolony z fury po wypocinach Bieńka?
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 przechodząc obok burkną pod nosem "może być"....Bieniek o mało co sie nie rozpłakał
dziadek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 przechodząc obok burkną pod nosem "może być"....Bieniek o mało co sie nie rozpłakał hehe chyba muszę się zaprzyjaźnić z tym Olem - gość ma styl
Rafal-L Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Olo poprostu ma wywalone lubi swoj czarny mat polysko go nie bawi:D
Bieniek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 :banan: 3 piwka i jestem juz zrobiony:banan:
Rekomendowane odpowiedzi