Jacek Mlodzinski Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kupiłem Audi i mam problem, nie ma możliwości ustawienia zegara i daty. Wciskanie, kręcenie, przytrzymywanie ``czarnego bolca`` nic nie daje nadal przypadkowa data i czas. Czy ktos sie orientuje z kad przyczyna, czy to moze jakies uszkodzenia na desce???? Drugie pytanie ile sensownie powinne kosztowac czesci do rozrzadu A4 B5 1.9tdi 90km avant 2000r. Dzieki z góry!!
Fazii Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Kupiłem Audi i mam problem, nie ma możliwości ustawienia zegara i daty. Wciskanie, kręcenie, przytrzymywanie ``czarnego bolca`` nic nie daje nadal przypadkowa data i czas. Czy ktos sie orientuje z kad przyczyna, czy to moze jakies uszkodzenia na desce???? Drugie pytanie ile sensownie powinne kosztowac czesci do rozrzadu A4 B5 1.9tdi 90km avant 2000r. Dzieki z góry!! Bo ten bolec należy pociągnąć do siebie Co do rozrządu to pisz do Tom77 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/19150-czesci-w-super-cenach-z-hurtowni-duze-upusty-dla-klubupromocje/ Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Fazii
Rekomendowane odpowiedzi