Pila87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 witam mam taki problem a mianowicie nie działa mi ten brzęczyk od zapalonych swiateł jak otworze drzwi kierowcy.Jak otworze drzwi od pasazera sygnal dzwiękowy jest, w czym może być przyczyna coś nie łaczy jakaś czujka??? z góry dzieki za pomoc
Viwaldi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 witam mam taki problem a mianowicie nie działa mi ten brzęczyk od zapalonych swiateł jak otworze drzwi kierowcy.Jak otworze drzwi od pasazera sygnal dzwiękowy jest, w czym może być przyczyna coś nie łaczy jakaś czujka??? z góry dzieki za pomoc Dobrym sposobem na forum jest korzystanie z . Można znaleźć np to: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200956-brzeczyk-wlaczonych-swiatel/?hl=mikrostyk#entry2798298
Pila87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dzieki tylko to czytalem i z tego co zrozumialem to im wogole to nie dziala nawet od pasazera ... no nic w kazdym razie dzieki i do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi