Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy w 1.9 95r. był brzęczyk świateł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie małe pytanie

Czy w każdej A4 jest brzęczyk świateł, na allegro znalazłem liczniki i wydaje mi się że w jednym nie ma tego brzęczyka. U mnie nie działa więc nie wiem czy powinien być czy nie. W pierwszym linku co podałem to chyba nie ma tego brzęczyka

1. http://moto.allegro.pl/item435649245_audi_a4_zegar_licznik.html

Opublikowano
  • Autor

czytałem twoją poradę ale na twoich zdjęciach z tyłu są takie otwory żeby dźwięk się wydostawał wiesz o co mi biega a na tym linku co ja zamieściłem nie ma czegoś takiego i teraz nie wiem czy dało by takie coś zamontować u mnie tak aby piszczało jak będzie rezerwa itp

Opublikowano

to może zacznijmy od początku

czy widziałeś tył swojego licznik :co:

Opublikowano
  • Autor

jak zakładałem termometr to wydaje mi się że chyba nie ma takich otworów zerknę później to będę wiedział na 100 % i ja też właśnie niewiem

Opublikowano

Panowie małe pytanie

Czy w każdej A4 jest brzęczyk świateł, na allegro znalazłem liczniki i wydaje mi się że w jednym nie ma tego brzęczyka. U mnie nie działa więc nie wiem czy powinien być czy nie. W pierwszym linku co podałem to chyba nie ma tego brzęczyka

1. http://moto.allegro.pl/item435649245_audi_a4_zegar_licznik.html

mam taki licznik na części i jest w nim brzęczyk mogę fote zrobić jak sie będzie kto upierał
Opublikowano
  • Autor

wyjołem ten licznik i faktycznie jest tam ten brzęczyk chyba bo są dziurki tekie przez które chodzi dzwięk teraz pytanie skąd wziąść nie drogo taki brzęczyk fajnie jakby miał dzwięk przerywany

Opublikowano

są 3 możliwości jedna to z innego licznika 2 to kup na allegro taki podobny a 3 to pojedz do gości co zakładają gaz do aut w nowych instalacjach gazowych są podobne "buzery" ale nikt tego nie zakłada(bo sie im nie chce) a im sie to wala po całym zakładzie od cholery tego i będziesz miał tanio

Opublikowano
  • Autor

na allegro to chyba nie ma możecie zamieścić jakiś link może by ktoś załatwił będę wdzięczny [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 18:34_________________________________________________ciekaw jestem jakby takie coś wkomponował

http://moto.allegro.pl/item436792652_akustyczny_sygnalizator_wlaczonych_swiatel.html

tylko tam jest dźwięk ciągły

Opublikowano

na allegro to chyba nie ma możecie zamieścić jakiś link może by ktoś załatwił będę wdzięczny [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 18:34_________________________________________________ciekaw jestem jakby takie coś wkomponował

http://moto.allegro.pl/item436792652_akustyczny_sygnalizator_wlaczonych_swiatel.html

tylko tam jest dźwięk ciągły

bardzo podobna rzecz mozesz nabyć właśnie u ludzi co gaz zakładaja jak nie identyczna
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mój brzęczyk też nie działa wiec kupiłem taki oto sygnalizator http://moto.allegro.pl/item436792652_akustyczny_sygnalizator_wlaczonych_swiatel.html . Rozebrałem licznik i jest problem bo oryginalny brzęczyk ma 4 wyjścia a nie 2.Czy da się to jakoś podłączyć??. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

ja jestem po zabiegu i u mnie były tylko dwa wyjścia i wstawiłem głośniczek kupiony na allegro 16 Omów i śmiga

Opublikowano

ja byłem przekonany że też będą 2 wyjścia i że nie będzie żadnego problemu z naprawą, a tu się okazuje że mam 4 wyjścia.I jak to teraz podłączyć ?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

u mnie wychodziły z licznika tak jakby dwa takie druty a jak jest u ciebie możesz zamieścić fotkę[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 09:50_________________________________________________ciekawe jest u mnie jak otworze drzwi i wyjmę kluczyk to brzęczy jak się rezerwa zapali to piśnie i jest ok ale jak wejdę w vaga i zrobię test to głośniczek odzywa się gongiem :mysli: taki fajny dźwięk jak w nowszych autach

Opublikowano
  • Autor

u mnie to całkowicie jest w innym miejscu i ma 3 cm i teraz to zgłupiałem można by spróbować podłączyć pod lewy i prawy nic się nie stanie i zobaczymy czy będzie chodzić

Opublikowano

Zrobiłem tak jak pisałeś ale niestety nie działa :no:

Opublikowano
  • Autor

spróbuj pokombinować może prawy prawy albo lewy lewy nic się nie stanie aha jak wyciągniesz kluczyk ze stacyjki to wtedy chodzi jak masz otwarte drzwi i włączone światła aha stacyjka ci musi odbić wiesz o czym mówię

Opublikowano

Ok posprawdzam. Bo troszke sie obawiałem że jak źle podłącze to coś spale. No wiem wiem o stacyjce bo sporo czytałem o tym. Dzięki za zainteresowanie jak coś sie ruszy to dam znać. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

albo po skosie