januaryy Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Panowie potrzebuje nr. albo konkretnej nazwy plastikowego elementu fotela. Konkretniej plastik ktory jest z tylu fotela praktycznie na calym obszarze. Fotel kubelkowy. Pekly mi dwa uchwyty przez co odstaje ten plastikowy elemet i chce wymienic.
holker Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Pierwsze może znajdź przyczynę wyłamania zaczepów. U mnie pękł drut na dole i stelaż wypychał osłonę i wyłamało zaczepy. Co do samej osłony to może zainteresuje Cię zestaw naprawczy 8E0898035. Edytowane 3 Września 2014 przez holker
januaryy Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Korzystales z zestawu naprawczego? Sprawdza sie to? Jakos srednio sie moge przekonac a w ASO 75zl kosztuje.
holker Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Ja nie korzystałem - u siebie pokleiłem złamane uchwyty i jakoś na razie się trzymają. Cena tego zestawu naprawczego nie jest za ciekawa jak za takie pierdółki, ale w porównaniu do ceny całej tej osłony... (taki numer znalazłem w katalogu 8E0881969B).
januaryy Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Cena calej oslony w ASO 700zl... moze i ja pokleje i sie uda troche przelatac.
powaguspisz Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 A może ktoś ma na sprzedanie te osłony fotela przedniego tylna ta plastikowa duża. ?? Chętnie odkupie.
Rekomendowane odpowiedzi