irlandczyk007 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Witam zakupiłem podłokietnik z audi a6.Chciałbym go zamontować w audi a4 b6.Czy otwory z audi a4 będą poasowac gdyz zamierzam wyciąć dziure w panelu srodkowym?Znalazłem opis montazu ale podłokietnika z a4b6. dzieki
Onkel Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Kiedys pytalem o to samo jak mialem b6 i podobno nie podejdzie. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
kasiat Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Szkoda że nie podejdzie właśnie jestem na etapie szukania łokcia jeszcze nic sensownego nie znalazłam do b6tki tylko jeden sensowny od a6 no ale jak nie podejdzie to lipa. A może ktoś się wypowie co tam jest innego mocowanie czy co?
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) podłokietnik z a6 ma ściętą pod skosem plastikową obudowę stelaża podczas gdy w oryginalnym łokciu z a4 ten plastik jest zrobiony "na równo". skutkiem tego podłokietnik z a6 nie ma prawa równo przylegać do tunelu a więc oprócz nieestetycznego wyglądu będzie również trzeszczał jak cholera. Dodatkowo ten z a6 jest bardziej "garbaty" z tyłu. oprócz tego łapa mocująca z a6 jest nieco inna niż z a4. i nie piszcie że nie możecie znaleźć ładnego z a4 ale walcie prawdę że nie możecie znaleźć taniego ponieważ łokieć z a6 kosztuje 100 a z a4 kosztuje 300 . z a4 obecnie mam 6 sztuk w pięknym stanie i różnych kolorach ale trzeba ruszyć portfelem Edytowane 11 Lutego 2015 przez R7 JAREK
Rekomendowane odpowiedzi