damian19886 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Czy jest ktos w stanie wyjasnic mi jak podpiac oswietlenie nog tak aby lampka sufitowa sie nie swiecila tylko same osw.nog.Probowalem kodowac modul komfortu na 2 ale nie da rady wraca na 1.Prosze was o jakies porady.Z gory dziekuje. Edytowane 3 Września 2014 przez damian19886
Andrzej07 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Musisz dołożyć troszkę kabli to jest od MK i od skrzyni bezpieczników do każdej lampki po 2 przewody z MK idzie masa , plus ciągniesz z skrzyki bezpieczników bodajże bezpiecznik S2 , tylko nie wiem czy nie będziesz musiał zmieniać MK skoro nie przyjmuje Ci wartości 2 . Poszukaj na forum jest wątek o tym. Sam nie dawno dokładałem sobie podświetlenie nóg i jest to dziecinnie proste Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 3 Września 2014 przez Andrzej07
damian19886 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 A jaki masz modul komfortu? obsluguje ci podswietlenie? Teraz gdy po zmieniano forum ciezko w ogole cos znalesc. Wie ktos jeszcze jak to podlaczyc? czy moze pod lampki ostrzegawcze drzwi?
Rekomendowane odpowiedzi