Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Fajne lampki - wasza opinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe są, trzeba zobaczyć jak na autku się prezentują, te firmy które to robią powinny mieć fotki jak to wygląda :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie. Ale cena też fajna :kox:

Opublikowano

dokladnie,cena dosc wysoka,ale na poczatku staly po 1500zeta :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Strasznie mnie ciekawi jak by się prezentowały na aucie, bo to inaczej może wyglądać jako same lampy a inaczej na samochodzie. Przyznam że się silnie zastanawiam nad nimi :przebiegly:

Opublikowano

A ja Ci te lampy odradzam. Ich producentem jest firma Sonar, która ma nie najlepszej jakości wyroby. Poczytaj o niej na forum bo naprawdę szkoda Twoich pieniędzy. Najlepiej kup ori valeo w soczewce :> To najlepszy wybór do B5 no i wyglądają :kox:

Opublikowano

Tak wyglądają na autku -> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_chip_17cali_przod_led_tyl_led_lampy_zielone_sprezynki-t41931.0.html

:gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 20:59_________________________________________________

Najlepiej kup ori valeo w soczewce :> To najlepszy wybór do B5 no i wyglądają :kox:

popieram :wink4:

Opublikowano

B8 z B5 nie zrobisz :>

Opublikowano
  • Autor

>Młody< - nie chodzi żeby zrobić z B8 z B5 bo wcale tego nie chce bo jestem dumny z posiadania z tak pięknego autka (zresztą każde AUDI jest piękne :wink4:)

Powiem wam że bardzo mi się one podobają i te zdjęcie na samochodzie sprawiło że jeszcze bardziej mi się podobają :gwizdanie:

Opublikowano

szczerze to na tym audi mi sie podobaja ( http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_chip_17cali_przod_led_tyl_led_lampy_zielone_sprezynki-t41931.0.html )

lecz cena mnie odstrasza :thumbdown:

chociaz dla lepszego efektu diody powinny byc troche ciasniej i w wiekszej ilosci (oczywiscie bez przesady)

no i jak mowicie ze to sonary to moze byc kapa

ale takto to sa :good:

Opublikowano
  • Autor

Sonar nie sonar teraz i tak wszystko to made in china :decayed:

Opublikowano

>Młody< - nie chodzi żeby zrobić z B8 z B5 bo wcale tego nie chce bo jestem dumny z posiadania z tak pięknego autka (zresztą każde AUDI jest piękne :wink4:)

Powiem wam że bardzo mi się one podobają i te zdjęcie na samochodzie sprawiło że jeszcze bardziej mi się podobają :gwizdanie:

Zrobisz jak chcesz moja wypowiedź to tylko moje zdanie (sorry jesli Cię uraziłem ) dla mnie to lekka przesada . Już lepiej dać diody w zderzak :good: Te sonary mają bardzo duże diody ( przynajmniej na foto ) w B8 jest ich więcej i mniejsze to wygląda ładnie .

Opublikowano
  • Autor

Właśnie kiedyś widziałem B5 jak miał wstawione w miejsce halogenów diody led i też fajnie to wyglądało. Gdzie można coś takiego dostać? I na co szczególnie zwracać uwagę?

>Młody< - po to jest te forum żeby wymieniać się swoimi opiniami :)

Opublikowano

Właśnie kiedyś widziałem B5 jak miał wstawione w miejsce halogenów diody led i też fajnie to wyglądało. Gdzie można coś takiego dostać? I na co szczególnie zwracać uwagę?

>Młody< - po to jest te forum żeby wymieniać się swoimi opiniami :)

Kurcze Nowicjusz uczy mnie od czego jest forum :bicz3:

Najlepsze diody to takie http://www.allegro.pl/item439408455_swiatla_dzienne_led_z_audi_s6_oryginalne_nowe.html od nowego S6 :good:

Ale odbiegamy od tematu masz jakies pytania to pisz na PW :good:

sorry za OT :hi:

Opublikowano

To może ja dorzucę jeszcze odnośnie lamp. Może i fajnie wyglądają, są takie "blink blink" (błyszczą się i rzucają w oczy). Zresztą większość Sonarów taka jest (popatrz na Angel Eyes od Sonara). Ale one głównie wyglądają :polew: W parze z wyglądem nie idzie jakość. Sam miałem kiedyś ochotę na Angel Eyes od Sonara, ale poczytałem trochę o jakości i kupiłem ori Valeo i naprawdę cieszę się że tak zrobiłem. A co do LEDów w tych lampach to tak jak koledzy napisali strasznie duże. Powinny być mniejsze, takie bardziej delikatne, mniej rzucające się w oczy.

Opublikowano

Te lampy to straszny chłam .. :thumbdown:

Temat był juz poruszany :guma:

Opublikowano

te lampy to paździoch i to w śmierdzących kalesonach.........ORI VALEO :gwizdanie: :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

a może ktoś podrzucić linka z tymi lampami ori valeo? :gwizdanie:

Opublikowano

a może ktoś podrzucić linka z tymi lampami ori valeo? :gwizdanie:

Chłopie poszukaj sobie :decayed:

Tu masz opisane co i jak: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html