mj998 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam. Mój problem polega na tym, iż od pewnego czasu zaczęło mi buczeć w głośniku, szczególnie po włączeniu zapłonu dźwięk staje się nieznośny w przez wogóle nie słucham radia. Generalne są to głośniki sytemu BOSE. Da radę coś z tym zrobić? Miał ktoś taki problem? :/
micek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 przewod prowadzacy do glosnika ma jakies przebicie gdzies jest przetarty lub przeciety albo cos przy kostkach przy radiu jest jakies zwarcie...tak mi sie wydaje...
mj998 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Dzieki za odp. Cholibka, więc będę musiał wywalić radio aby sprawdzić czy nic luźnego nie ma? Nie wiem tylko czy kod , który mam będzie pasował. To do dzieła.
micek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 wywalic radio to mus...a ciekawej isc po kabelku az go glosnika...i sprawdz tez styki przy glosnku...
mj998 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Stary, drzwi to ja napierw sprawdzałem i wszystko okej ale jutro już się umówiłem do znajomego elektryka i to raczej on się raczej wyjmowaniem radia! pobawi. Dzięki. Nara . Ide umyć , jutro trza do pracy jechać. Nara
areckid Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Najpierw zamien kanaly L+R i bedziesz juz wiedzial dalej gdzie szukac: radyjko lub przewod i glosnik.
Rekomendowane odpowiedzi