KOval81 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Witam. Nabyłem autko a niemieckim salonie Audi, ale ma ono jeszcze wjechać na warsztat i zostać sprawdzone przed odbiorem (m.in wymiana hamulców przednich i postojówek oraz będzie zrobiony przegląd). Mam jednak jedno zastrzeżenie. Na codzień jeżdżę Corrolką dieselkiem i na wolnych obrotach zachowuje się poprawnie, a w Audi po włączeniu silnika występują drgania całej karoserii - auto się telepie na jałowym potocznie mówiąc. Może spowodowane to było tym, że autko było zimne (nie mam doświadczenia z Audi), ale obawiam się o koło 2-masowe. Jakie są objawy zużycia koła 2-masowego i w razie czego, jak można je sprawdzić? czy takie telepanie się auta mogło być spowodowane zużyciem?? Dodam, że autko jest 2004 r i ma 100k przejechane. Dodam, że nie miałem okazji wykonać jazdy próbnej, gdyż przednie hamulce są do wymiany.
Wąski Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/kolo_dwumasowe_swietny_material_plus_filmik-t21433.0.html
KOval81 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 Wąski - czytałem ten art już wcześnej, lae wolałem się upewnić Mimo wszystko dzięki :>
Rekomendowane odpowiedzi