Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszedłeś w czym jest problem ?

Opublikowano

Mateusz sprzedajesz auto ?

Opublikowano

Ej, świetne te b7. Gratuluję zamiłowania. ;)

Opublikowano
  • Autor

nie nie sprzedaje :) tak doszedłem gdzie jest problem w przetwornicy , dwie nowe kupione na allegroo nie działają :facepalm:

Opublikowano

nie nie sprzedaje :) tak doszedłem gdzie jest problem w przetwornicy , dwie nowe kupione na allegroo nie działają :facepalm:

Kupowałeś u tego gościa co ja ?

Opublikowano
  • Autor

dokładnie tak , i mimo wszystko nie działa , kupiłem dzisjaj używke i śmiga jak talala

Opublikowano

dokładnie tak , i mimo wszystko nie działa , kupiłem dzisjaj używke i śmiga jak talala

U mnie te przetwornice działają i oby się nie skończyły tak jak u Ciebie . Co do zmiany kiery to wszystko będzie Ci działać tylko przed wymianą odłącz klemę akumulatora .

Opublikowano
  • Autor

no u mnie niestety nie działały , kupiłem inne i wreszcie ulga :) co do kiery to może w przyszłym roku taką sobie sprawie :) teraz w planie Alusy 19 ,bo wiosna tuż tuż :naughty::D

Opublikowano
Co do zmiany kiery to wszystko będzie Ci działać tylko przed wymianą odłącz klemę akumulatora .

Nie jest to konieczne ale nie zaszkodzi. ; ) Grunt żeby kluczyk trzymał z dala od stacyjki. : )

Mateusz, nie doczytałem informacji, Recaro dorwałeś w pl, czy gdzieś na obczyźnie?

Opublikowano
  • Autor

Mateusz, nie doczytałem informacji, Recaro dorwałeś w pl, czy gdzieś na obczyźnie?

W Polsce udało się dostać, od człowieka ,który trzymał je do swojego auta , później zmienił na b8 i te leżały około 6 lat , wiec po małym przebiegu udało się wyrwać :)

Zaczynam pomału rozglądać się za alu na wiosnę :) oczywiście rozmiar 19 :) interesuje mnie model ori z RS4 B7 ET 29, opony jakie będę chciał założyć to 235/35, chciałem się upewnić czy nie będę obcierały?

dokładnie o te koła mi chodzi

DSC_0301.jpg

Opublikowano

Przód będzie wystawać, a taka opona na 9J strasznie zmuli Twoje 1.9

Opublikowano
  • Autor

jaką oponę byś polecił ,by 145 Ps dało rade? :) ten wzór felg ma kilka rodzajów ET , zwróciłem uwagę na Rs4 , bo ma fajną wklęsłość :)

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Raczej bedzie przycierac.

Opublikowano

Mateusz a nie lepiej 8,5J przy czym wtedy opona 235/35 i nie ma obcierania.

Opublikowano

jaką oponę byś polecił ,by 145 Ps dało rade? :) ten wzór felg ma kilka rodzajów ET , zwróciłem uwagę na Rs4 , bo ma fajną wklęsłość :)

Jak kupisz z innym ET i 8J to wtedy lepiej założyć 225/35 felga nie będzie taka wklęsła ale auto będzie żwawsze i nie będzie przycierać.

Opublikowano
  • Autor

Mateusz a nie lepiej 8,5J przy czym wtedy opona 235/35 i nie ma obcierania.

Jak kupisz z innym ET i 8J to wtedy lepiej założyć 225/35 felga nie będzie taka wklęsła ale auto będzie żwawsze i nie będzie przycierać.

Tak właśnie chłopaki zrobie :) szukam tego wzoru z innym ET :)

Opublikowano

Najlepiej szukaj ET35 i bedziesz zadowolony.

Wysłane z S7 Edge

Opublikowano

Masz już dystanse więc możesz szukać felgi z et 43 - jest tego więcej i lepiej będziesz mógł dystansem wypchać koło na zewnątrz .

Opublikowano
  • Autor

byłem dzisjaj oglądać w świetnym stanie z A6 C6 polifta ET48 , i tak się zastanawiam czy podejdą

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Ja mam ten wzór właśnie z et43 i jedynie na tył będę dawał ok 1cm dystans.

Szerokość 8.5J + opona 235/35 efekt widać w moim temacie :)