mat994 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Witam koledzy !! Co możecie powiedzieć o końcówkach drążka KAMOKA. Czy do przedlifta podejdą poliftowe z a4 b5 1999 r ? ;D Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. http://www.directupload.net/file/d/3751/t3n2kok7_jpg.htm
VTG Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Lifing B5 nic nie zmienia. Bierz tą kamokę nie jest zła, albo rouvilla. Lemforder ostatnio montawałem tuleję przednią wachacza w pasku cc i było oficjalnie napisane made in china. To po co przepłacać. Za rouvilla zapłacisz 45zł za sztukę i są godne polecenia. Mają przezroczystą gumę przy swożniu.
Emejcz Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Już lepiej kup RTS... mnie cenowo wyszły około 45zł sztuka.Ja kamoki więcej nie kupię. Montowałem w marcu osłonę przegubu i w lipcu musiałem już ją zmieniać, także pozdro z taką firmą :|
mat994 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Ok.... Dzieki za poradę koledzy.
Rekomendowane odpowiedzi