Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast 140f/tyg wydaje ok 50f/ty

Się Wie ... Pamiętam czasy kiedy mi też paliła w mieście 6.6-7l ... Nie/Stety ostatnio cos jej apetyt wzrósł ;) ;) hehe...

Zastanów się dobrze, zawsze możesz pozbyć się oby, i dokonać zakupu jakiegos dieselka w 4kapciach i wówczas polecieć z modami :)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uuuuuu no to co sie stalo ze pali wiecej????? Ech.... mowilem Ci nie dawaj samochodu w obce rece :kox:

Opublikowano

Gratulacje dla młodego Tatuśka. Boczek ma co świętować !!! :drunk:

Opublikowano

Gratulacje dla młodego Tatuśka. Boczek ma co świętować !!! :drunk:

niech przyjedzie na spota to opijemy malucha przy okazji..... :>

Opublikowano

niech przyjedzie na spota to opijemy malucha przy okazji.....

O ile "żona" puści:)hehehe ... pożyjemy zobaczymy ...

Opublikowano

Niech przyjedzie z zona, bo ktos musi malego pilnowac, hehehe :polew:

Opublikowano

jesooo......... jaka cisza :disgust: Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca?? :kox:

Opublikowano

Ja nie lecze ,nabieram sil przed jutrzejszym dniem :confused4: bedzie wogole ciezki tydzien, ale co zrobic, a moze ktos z was chlopaki jest super mechanikiem ktory mi podlaczy grzanie foteli,zaznaczam ze nie mam instalacji do tego przeznaczonej

Opublikowano

Poniedzialek to najgorszy dzien :)

P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane.

Opublikowano

P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane.

Co sie dzieje ze mowisz ze jest skopane???

Podaj nr. sterownika i zobaczymy co tam siedzi.

Opublikowano
  • Autor

Poniedzialek to najgorszy dzien

...nooo... jadąc vanem,miałem coś na pace-musiałem przyhamować i .....to coś wpadło mi do kabiny....razem z szybą...ch***j by to strzelił...
Opublikowano

O o no to się narobiło :angry: . No cóż człowiek uczy się całe życie. Na drugi raz już na pewno umocujesz ładunek :kox:

Opublikowano
  • Autor

O o no to się narobiło :angry: . No cóż człowiek uczy się całe życie. Na drugi raz już na pewno umocujesz ładunek :kox:

no właśnie-to miał być krótki odcinek i jechałem bardzo powoli,jakieś 25max-niestety i to było za dużo...
Opublikowano

No to sie narobilo :kwasny: Ale niema tego zlego co by na dobre niewyszlo .... :cool1:

Opublikowano

Nie jesteś jedynym któremu coś się przesunęło na pace,jak jeszcze jeżdziłem (TIR-ami) to kiedyś wiozłem tekturowe pudełka oczywiście rozłożone. Były niby związane taśmami ale jednak droga była daleka i wyboista . Jak dojechałem na miejsce to wózkowy wiedział co jest grane i oznajmił że jak to się rozpiepszyło to on ładunku nie przyjmie.6 godzin układałem karton na karton żeby przyjął ładunek. A to była tylko jedna paleta :gwizdanie:, . Innym razem dla Kauflandu wiozłem palete płynów do płukania ,tak ją ułożyli że jak dojechałem na miejsce to z paki ciekła rzeka płynu do płukania :polew: . Ale ładnie pachniało za to na całym placu :>

Opublikowano
  • Autor

ummnie to już kolejny "przypadek" w firmie,szef już nie ma słów... :decayed: tydzień temu zerwaliśmy kabel-jakoś umknęło to naszej uwadze :gwizdanie:

Opublikowano

Co sie dzieje ze mowisz ze jest skopane???

Podaj nr. sterownika i zobaczymy co tam siedzi.

03G-906-018AQ mam wersje 9971. Mam wrazenie ze sterowanie cisneiniem turbiny jest zrabane. Sprawdzone mam wszystko w aucie i na hamowni jest moment obrotowy od 2200 a powinien byc juz przy 1800. Moc 163 zamiast ~174. Zerkniesz jaka jest ostatnia wersja i czy cos poprawili? bede bardzo wdzieczny. Dzieki

Opublikowano

Hehe niezle, nie zwrocilem uwagi, ja tez szaleje po rondach ale bokiem to raczej ciezko moim Avantem, ewentualnie w zimie :)

nie przesadzaj że ciężko, jeszcze się nie przestawiłeś z A3 :tongue4:

witam kolegę z piaskownicy :cool1:

dawno mnie tu nie było

troszkę Was zaniedbałem, ale robię w Polsce prawo jazdy :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 14:42_________________________________________________photo.php?pid=928137&fbid=1403949912622&op=1&o=global&view=global&subj=1623048962&id=1648609375

Opublikowano

Hehe niezle, nie zwrocilem uwagi, ja tez szaleje po rondach ale bokiem to raczej ciezko moim Avantem, ewentualnie w zimie :)

nie przesadzaj że ciężko, jeszcze się nie przestawiłeś z A3 :tongue4:

witam kolegę z piaskownicy :cool1:

dawno mnie tu nie było

troszkę Was zaniedbałem, ale robię w Polsce prawo jazdy :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 14:42_________________________________________________photo.php?pid=928137&fbid=1403949912622&op=1&o=global&view=global&subj=1623048962&id=1648609375

hahah :polew: nawet swiadkiem bylem na Twoim weselu :gwizdanie: :cool1: