Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu obiecane kiedyś zdjęcia

ErJ79.jpg

ErT5J.jpg

EtgoJ.jpg

EtMPA.jpg

EtUj0.jpg

EuneJ.jpg

EuuJ9.jpg

EDDV9.jpg

EDXSi.jpg

EF1d9.jpg

EFMBS.jpg

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jesooo......... jaka cisza :disgust: Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca?? :kox:

Poniedzialek to najgorszy dzien :)

P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane.

Co sie dzieje ze mowisz ze jest skopane???

Podaj nr. sterownika i zobaczymy co tam siedzi.

03G-906-018AQ mam wersje 9971. Mam wrazenie ze sterowanie cisneiniem turbiny jest zrabane. Sprawdzone mam wszystko w aucie i na hamowni jest moment obrotowy od 2200 a powinien byc juz przy 1800. Moc 163 zamiast ~174. Zerkniesz jaka jest ostatnia wersja i czy cos poprawili? bede bardzo wdzieczny. Dzieki

Mam tam jakis sofcik sprawdzony mozna by przetestowac jak cos.

A tak wogole to tu jeszcze ktos zaglada??? Dominik myslalem ze Ty tu mieszkasz normalnie :shocked: nooo chyba ze i Ty zapadasz w sen zimowy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dominik myslalem ze Ty tu mieszkasz normalnie :shocked: nooo chyba ze i Ty zapadasz w sen zimowy

mieszkam na Forum,do tego pokoju zaglądam zawsze,ale nie zawsze piszę :wink4: jestem jestem-bez obaw-lepiej zacznijmy rozmawiać o spotkaniu :naughty:
Opublikowano

No to do dziela. Tak jak planowalismy Pazdziernik. Piszcie ktory z weekendow komu pasuje to wybierzemy ten najodpowiedniejszy.

Jak dla mnie kazdy bedzie odpowiedni.

Opublikowano
  • Autor

ja proponowałem,jako "atrakcje" przejazd wzdłóż Wybrzeża,ale biorąc pod uwagę fakt zmienności pogody-trzebaby to skorygować...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=136092.0

myślę,że odwiedzenie Zamku-to nie jest problem,tak samo,jak spędzenie dnia nad morzem,nawet przy wietrze-gorzej,jeśli zacznie padać deszcz :gwizdanie: wtedy trzebaby pojść gdzieś do knajpki,tylko trzeba wtedy pomyśleć o miejscu do spania-jeśli chcemy pić w okolicy Zamku-

jest to do opanowania-kwestia ile osób reflektuje na noc,a ile tylko na jeden dzień :wink4:

Opublikowano

Jak możesz to zorientuj się w cenach ,podaj je nam i wtedy zdecydujemy.Nie ma co ukrywać że kasa jest ważna.

Opublikowano

Ja z racji ze bede z rodzinka i mamy kawalek drogi to preferuje jakis nocleg. Mysle ze reszta ekipy z Londka podobnie zdecyduje ale niech sami sie wypowiedza. Ogolnie to trzeba by miec plan wrazie deszczu a gdy pogoda dopisze to bedziemy mieli wiekszy wybor atrakcji.

Opublikowano
  • Autor

dobra-wypytam się o noclegi-w linku,który podałem-tez są,ale bardziej pasowałoby wszystko w jednym miejscu i wszyscy razem :wink4:

Opublikowano

Mysle ze mozna by jakis hotel z miejscem na mala bibke jak w Bradford no i koniecznie jakiegos wedzonego co by ogarnial jakies nasze zamowienia w nocy :kox:

Opublikowano

trzymajcie kciuki za mnie w najbliższy czwartek na egzaminie (robię prawko), a powinienem się pojawić na wyspach w niedługim czasie. mam nadzieję, że 23-24 powinienem już być, a chętnie bym się z WAMI zobaczył :good:

Opublikowano

No to powodzonka Marcin :good: , ale co tak bez łapówy chcesz zdać :shocked:.

Opublikowano

a po co lapowa?? sa takie miejsca ze wystarczy tam tylko isc na kurs i ma sie prawko prawie zawsze zdane... :gwizdanie:

Opublikowano

To podaj nam co to za miejsca :shocked:

Opublikowano

no napewno nie podam na forum ale znam jedno takie w moim rejonie Polski... :gwizdanie:

Opublikowano

To jak nie chcesz tego podać do wiadomości to po co o tym wspominasz,chwalisz się tym czy jak :mysli:

Opublikowano

niee, tylko stwierdzam ze nie trzeba dawac lapowek zeby zdac a to ze nie podaje na forum to chyba sam rozumiesz, rozni ludzie tutaj wchodza i mysle ze predzej moglbym narobic zlej reklamy tej firmie przez wlasnie rozne podejscie do tego tematu tych ludzi, sam nie wiem jak to dziala ze u nich jest taka wysoka zdawalnosc, moze maja gdzies tam znajomosci albo cos, albo poprostu dobrze ucza, a tak np powiem ze gdzies jest za***ista firma, koles wyda bardzo duzo czasu i pieniedzy na dojazdy i pozniej bedzie pisal i gadal wszedzie jaka hujnia z tej szkoly...

Opublikowano
  • Autor

a czemu nie robisz w UK? zdawalnośc na pewno większa niż w PL?

Opublikowano

robię już trzecią kategorię i zawsze za pierwszym razem. mam nadzieję i tym razem tak zrobić, chociaż naczepą nie tak prosto się manewruje :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 12:58_________________________________________________

a czemu nie robisz w UK? zdawalnośc na pewno większa niż w PL?

za kategorię C i C+E zapłaciłem 3300 PLN, za samo C w UK musiałbym zapłacić 1300-1500 GBP

i można parę spraw załatwić, na które nigdy czasu nie ma :wink4:

Opublikowano

Ja z racji ze bede z rodzinka i mamy kawalek drogi to preferuje jakis nocleg. Mysle ze reszta ekipy z Londka podobnie zdecyduje ale niech sami sie wypowiedza. Ogolnie to trzeba by miec plan wrazie deszczu a gdy pogoda dopisze to bedziemy mieli wiekszy wybor atrakcji.

Dawid przeciez ja Cie samego na noc tam nie zostawie........... :kox::drunk:

Opublikowano

Dawid przeciez ja Cie samego na noc tam nie zostawie........... :kox::drunk:

Arturrrrooooo..... Brachu gdzie Tys sie podziewal???? Nie mow ze dopiero do siebie doszedles po imprezie :kox: No ja tam nie chcialem sugerowac ale innego wyjscia nie masz i to samo tyczy sie Kamila i Tomka :naughty: Mysle ze impreza bedzie przednia tylko reszta niech sie nie wylamuje. :decayed: