Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczegoby nie na poczatek zobaczymy kto sie jutro w yorku pojawi jak na razie nie wyglada to ciekawieale wszystko pewnie sie okaze dopiero jutro hehe

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co? w czerwcu u mnie? :naughty:

Jak najbardiej TAK :notworthy:

Opublikowano

miłego spotkania Panowie ... pzdr

Rozumiem że będziesz ?.

Pozdrawaim

Opublikowano

Kurde, wiesz, że bym zajechał, ale plany inne a i kurde odległość lekko powalajaca jak na "krótkie" spotkanko ...

Widziałem, ze spotkanko udane, opinie pozytywne ... nie tylko duże spotkania są czaderskie, ale i małe mają w sobie to cos ;) oby ich bylo więcej ;)

Opublikowano

Najważniejsze że dajecie znać o sobie :good:.Jestem dobrej myśli że jeszcze nie raz się spotkamy :)

Opublikowano

Ale, że jak, że tylko jeden ?? hehehe ... nie doceniasz nas ;)

Opublikowano

Ale, że jak, że tylko jeden ?? hehehe ... nie doceniasz nas ;)

Napisałem że DAJECIE ZNAĆ czyli liczba mnoga :) doceniam WAS doceniam :good:

Opublikowano

no i gitarka ;)

Ja w Doncaster od czasu do Czasu jestem u koleżki Boczka, a więc gdybyście cos organizowali wiekszego a może jakis spontan w okolicach swoich to chętnie sie "wbije" ;) Moze Artur by się też skusił na mały konwój do Bradford ;) pozdro

Opublikowano

Uwazam, ze forma spotkan organizowanych dosc spontanicznie, polaczonych z innymi atrakcjami sie przyjmie, zatem moze pomyslimy o jakims zlociku na poczatku Czerwca? Moze 2 dni? Co Wy na to koledzy?

Jakies propozycje? :mysli:

Opublikowano

Zlot czy spot 2 dniowy wiąże się już z dużą organizacją .Miejsca do spania ,spotkań,zjedzenia czegoś dobrego i nie drogiego i.t.d. ale jak ktoś się tego podejmie to ja jestem gotowy :) i chętny .Wcześniej już padła propozycja spotkania u Dominika .Jak znajdzie dla nas czas to super .Czekam na przebieg wydarzeń.Na jedno dniowy też jestem chętny.

Opublikowano
  • Autor

na dzień dzisiejszy-jednodniowa wycieczka w moje strony ,opiewająca zwiedzanie Zamku,przejazd wzdłuż Wybrzeza i pogaduchy na plaży-tyle mogę zorganizować,bo pensjonat,w którym mieliśmy kiedys miejsca-niestety spłonął doszczętnie,a właściciele mają dosyć swoich problemów,więc nawet nie zaczynam tematu,choć mają inne miejsca do tego celu-to było najbliżej mnie...tak wyglądał pensjonacik kiedys

http://www.birchwood-house.co.uk/

a tak całkiem niedawno

swarland fire

swarland fire

:wink4:

Opublikowano

Myślałem o jednodniowym ,właśnie coś takiego jak piszesz .Zwiedzanie zamku ,plaża .wybrzeże. :good:

Opublikowano

Z tego co widze spotkania na wiecej niz dzien nie mana szans a w opcje dniowych I mi pasuje moze nastepnym razem nie wylece z kasy za szybko jak to w tym miesiacu zrobilem hehe

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widze spotkania na wiecej niz dzien nie mana szans a w opcje dniowych I mi pasuje moze nastepnym razem nie wylece z kasy za szybko jak to w tym miesiacu zrobilem hehe

a kto powiedział,ze nie ma szans-przecierz już takowe były w Bradford-knajpka,Bradford nocą... :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

Jeśli tylko będą chętni to zawsze możemy to powtórzyć,tym razem wszystko na miejscu.Hotel,parking,obiad,pub,imprezka :>

Opublikowano

Jeśli tylko będą chętni to zawsze możemy to powtórzyć,tym razem wszystko na miejscu.Hotel,parking,obiad,pub,imprezka :>

Kiedy i gdzie panowie? :good:

Opublikowano

Michał zaskoczyłeś mnie :shocked: ,potrzebujemy pare osób wiecej :)

Opublikowano

Albinek, to kiedy powtorka z rozrywki? :>