mako1231 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Mam problem z podłączeniem się do ECU. Wcześniej nie było żadnych kłopotów teraz komputer widzi wszystkie elementy prócz sterownika silnika. Pomocy !!!!! Oprócz tego silnik delikatnie przerywa i mam duży problem z odpalaniem auta muszę kręcić przez parę sekund.Przypuszczam ze to moduł zapłonowy bo na świecach NGK przejechalem jakieś 15-20 tys. Trochę ciężko stwierdzić co jest grane bez połączenia z komputerem. Czy jest możliwość połączenia bezpośredniego do komputera?
Spartanin24 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Mam ten sam problem jeśli usunąłem immo to w tym tkwi problem...
Tom A4 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 żeby nie mieć problemu po wywaleniu immo trzeba przywrócić komunikacje
Spartanin24 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Pytanie jak czy mam powrotem zamontować puszkę od immo???
Matii12122 Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 I Jak co bylo tego przyczyna naprawione zostalo ?? Lepiej odpala ??
Rekomendowane odpowiedzi