manus2008 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Siemkaaa Przedstawim wam mój zakup z dn 02.09.2014 r A4 B5 Avant 1.9 Tdi 90km (AHU) Wyposażenie - Elektryka szyb przód - Lusterka elektryczne i podgrzewane - Climatronik - Parktronik - Podłokietnik Ori Nadwozie - 17" ronal 9J - Ciemne szyby tragedia ślepy by je zrobił lepiej ;/ - Lampy przód Polift - Czarny Gril - Hak Ori Zawiesznie gwintowane (na sprzedaż!) Silnik 1.9 TDi 90km Ustawiona daka paliwa na 3mg + chip z allegro ;/ Docelowo wtryski 216 i program Ogólnie auto jak zakupiłem to było dość zaniedbane w srodku jak na polu pelno blota itp. ;/ Siedzenia powycierane do prentów Ale okazja była wiec kupiłem a4 za 500zł jako dawce i wymienione wszystko Zaraz po zakupie /;p Czas na mycie pranie tapicerk ;p I wymiana rozrzadu olejów i filtrów A teraz fotki jak aktualnie wyglada Edytowane 28 Września 2014 przez manus2008
kaFFFar Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Wbij , np, na pictap.pl , wgraj zdj i dodaj na forum " link BBCode " Edytowane 28 Września 2014 przez kaFFFar
PiterA4 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 do ogarniecia furak dreszcze mi przeszly jak oblukalem ten moto policyjny heheh 300zl mnie to kosztowalo
manus2008 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 w mojej okolicy zna się policje wiec jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi