koxmo Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Witam. Czas na mojego srebrnego serfera Auto z racji mojego statusu będzie autem rodzinnym więc szału nie ma choć wcale nie jest wykluczone, że coś się w nim nie pozmienia szkoda tylko, że to nie Quattro następne takie będzie choć planowałem już teraz. trudno - liczy się AUDI Auto z silnikiem 1,9 TDI z taką ilością kucy, którą jestem w stanie napoić z domowego budżetu Audi kupione w kraju, które ma na wyposażeniu: - ABS- ESP- 6 gear- halogeny- relingi w chromie - 6 x AIR BAG- 2 x elektryczne szyby - grzane d*py - fotele pełną regulacją odcinka lędźwiowego - wspomaganie kierownicy- klima 2 strefy- immobilizer oraz kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach- radio CD audi concert- domykanie oraz otwieranie szyb z pilota - trójramienna skórzana kierownica - laczki 17" - 225/45 - zawieszenie sportowe S-Line - kitrany hak/trailer - dzielona tylna kanapa - i może coś sobie jeszcze przypomne W palnach: oświetlenie wnętrza / pełny pakiet LED skoki 18" MG ROTOR ew. od RS6 ściema szyb fotochrom wewnetrzny wydech - jakaś dwururka z klawą końcówką parktronik przód + tył lotka s-line malowanie zacisków - pomarańcz siatka do kufra ori - (chętnie kupie) Kindersitz w sumie to auto rodzinne na tyle zaplanowałem okres wiosenny 2015 może śledząc auta innych coś sobie skopiuje mile widziane słowa krytyki jaki i porady Edytowane 28 Września 2014 przez koxmo
Czaki89 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Dobrze się prezentuje maszynka Ogólnie jak tam dzieje się coś jak tam mody?
mariuszbielsko Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Siemka ladniutka.ta b6 jakie.plany z modami.
Rekomendowane odpowiedzi