palel Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 witam ma ktoś pomysł jak ściągnąć boczne listwy tzw dekory plus z deski żeby nic nie połamać ? wie ktoś gdzie potem te metalowe spineczki dokupić ?
misiek95 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Sciagalem parę razy i zakładalem na tych samych spinkach. Żadnego problemu nie było
Radekst Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 jest gdzies na forum watek z demontażu dekorow. spinki kupisz w aso.
palel Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 ok, dzięki bo szukałem i nie znalazłem tego tematu
eurotrack Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 takie spinki kupisz w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym
Fenrir Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Co do tych metalowych spinek, nie ma sensu kupować nowych, uważaj tylko żebyś nie ułamał plastikowych bolców przy dekorach i żebyś tych blaszek nie pogubił. Przy zdejmowaniu możesz je lekko podgiąć żeby zeszły, potem możesz je wyprostować i założyć spowrotem, będą trzymać bez problemu. Co do zdejmowania dekorów wygląda to tak: Przy drzwiach musisz zdjąć każdy boczek, pod spodem masz takie piankowe wygłuszenie, musisz je odkleić tak żeby dostać się do spinek i wtedy dekor zejdzie. Z deską jest większy problem. Musisz zdjąć schowek po lewej stronie żeby dostać się do najkrótszej listwy. Potem jeszcze schowek pasażera i cały tunel żeby zdjąć najdłuższą listwę. Niektórzy robią tak że zdejmują blaszki za schowkiem pasażera a resztę rwą na chama ale to już jak uważasz. Ja u siebie rozebrałem cały tunel, tylko że ja rozebrałem praktycznie wszystko bo jeszcze wpadł ręczny w skórze, kratki z lifta i kiera z S4 lift. Edytowane 18 Października 2014 przez Fenrir
Rekomendowane odpowiedzi