rulon Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Witam. Nie działaja kierunki.Awaryjne są sprawne a po właczeniu kierunku świeci sie on i nie pulsuje.Czy wymiana przekażnika pomoże?
YATES Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tak pomoże ale najpierw spróbuj przeczyścić przerywacz od kierunków. Ja tak miałem rok temu, przeczyściłem przerywacz i do dziś jest OK. Koszt - 0 zł Tam są dwa przerywacze - jeden od awaryjnych, drugi od kierunków. Ten drugi będzie napewno zapieczony - zobacz przez lupę,popsikaj jakimś preparatem do styków i trochę poczyść czarny nagar.
domelq Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Ja miałem identyczna sytuacje jak mi szwankował alarm. Wówczas centralka alarmu sie sypała. Ale zacząłbym szukać w przerywaczu
jarek3251 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 ja miałem podobnie jak mi ni z tego ni z owego zaczęło słabo łączyć sie na tykach przy manetce kierunków jak ja poruszałem to mu przeszło
Rekomendowane odpowiedzi