hajfa1 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 witam wszyskich .mam pytanie do wszystkich ktorzy wiedza jak zrobic poprawnie logi i je odczytac bo durzo jest tych postow z prosbami o analize.gdzie tego ucza i jak jest to trudne? kurcze niczego w swiecie nie chce sie bardziej nauczyc jak wlasnie tego ale nie bardzo wiem jak za to sie lapnac a najlepiej jakby ktos zyczliwy pokazal mi to w ''realu'',szybciej sie ucze jak widze cos w praktyce niz czytajac.jestem z okolic nowego sacz i jesli znalazlby sie ktos tak uprzejmy i poswiecilby mi troche czasu to po nagach bede calowac :>
domjenick Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html tutaj masz linka do FAQ tam znajdziesz wypowiedzi i choc czesc tego,co cie interesuje,reszta to doswiadczenie [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 23:37_________________________________________________http://www.ross-tech.com/vag-com/m_blocks/ tutaj cos znajdziesz
hajfa1 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 dzieki tylko nauka w ten sposob u mnie wyglada dokladnie tak :wallbash:lepiej przy piwie w samochodzie
domjenick Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 no to najlepiej spotkaj sie z kims,kto to robi i wie jak ci to wytlumaczyc,bo wiem,ze teoria ,to jedno,a praktyka drugie
hajfa1 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 domjenick masz calkowita racje i dlatego jeszcze poczekam,moze zrobi sie ktos laskawy.
domjenick Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 jakbys sie udal na jakis spot w twoim regionie ,to pewnie by sie ktos znalazl...
hajfa1 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 wlasnie sie wybieram do n.sacza na najblizszy spocik
Rekomendowane odpowiedzi