Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kilka pytań o detale Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miłośników autodetalingu :)

Moja A4 B5 przechodzi modyfikacje by ją odświeżyć dlatego mam do was pytanie o kilka detali:

Kolor mojego samochodu to zwykły pospolity srebrny.

Mam zamiar obramówke grilla psiknąć na czarno ,tylko znaczek zostawić w "chrom" ,do tego chce również żałożyć te lampy http://allegro.pl/reflektor-audi-a4-b5-1999-01-lift-black-fk-depo-ww-i4576906195.html .Jakie jest wasze zdanie ?będzie to dobrze wygłądać na srebrnym samochodzie?(Dodam ,że felgi 18' tak samo będą do samochodu w kolorze czarnym) :)

Oprócz tego jakby ktoś mógł to niech mi wytłumaczy czym się różni grill przed liftowy ,a po liftowy?bo one praktycznie tak samo wyglądają

Na koniec jeszcze jedno pytanko odnosnie tylnych lamp :)

Mam zamiar zakupić te lampy: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-94-00-red-white-clear-i4572728677.html

Do tego chce kupić folie czerwoną ponieważ chce je całe czerwone ,czy według was będzie to fajnie wyglądać? czy może po liftowe kupić lampy i na czerwono folią obkleić?

Ma ktoś może jakieś foto jak wygląda obklejona lampa(red white clear) folią czerwoną?

Pozdrawiam i mam nadzieje ,że wszystko dobrze wytłumaczyłem :)

Opublikowano

szukaj ori valeo na przod, po co przeplacac, za roznice w cenie zrobisz sobie czarny srodek i wstawisz wieksza soczewke czy nawet bi

felga czarna dla mnie odpada

czym rozni sie gril widac na zdjeciu, ma pelna ramke w chromie, nie tylko obwodke, porownaj oba

Opublikowano

co do tylnych lamp to tylko poliftowe :)