zdeniu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 spawacz5 i jak tam, zamieniłeś ta ruinę na porządne auto :?:
spawacz5 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Nie zamieniłem swojego zajebistego Audi na BMW ponieważ BMW było walone w dupe aż za wlew paliwa.
zdeniu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Nie zamieniłem swojego zajebistego Audi na BMW ponieważ BMW było walone w dupe aż za wlew paliwa. bo aut nie kupuje sie na szrotach ani złomach
spawacz5 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Hahahahahaha Bedzie ktos jutro?? Bo sie wybieram z Koszalina do Slupska...
Dev Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 ja na pewno przyjade na swojej
spawacz5 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 No to gites. Dzwonił kupiec w sprawie mojego Audi Umówiłem sie na piątek..
LUCAS Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ja nie wiem czy dam rade... rozłożyło mnie... Sk...syny do banku chorzy przychodzą i mi kaszla i prychają... Leżę w łóżku i zdycham... Jak będę to będę.
spawacz5 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Kibel sprzedany. A E39 528i kupione w srode na spocie obecnosc obowiazkowa, bedziecie podziwiac<lol>
zdeniu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Tylny napęd jest jak sex, po co jeździć na ręcznym jak można dać w pi.s.de
Dev Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 mnie nie bedzie sorrry, sprawy rodzinne :confused4: Lukiego też nie bedzie
spawacz5 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Mam nadzieje, że na środowym spocie będziecie.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 20:08_________________________________________________HAAA! Jutro spot Mam nadzieje, że będzie komplet. Jak dla mnie to możemy sie pocić do czwartku nawet bo mam ojca na chacie i jakoś mnie nie ciągnie do domu..
Dev Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 ja bede Lukiego nie bedzie dzwonił dzisiaj do mnie z Danii wyje....ło mu napinacz paska wieloklinowego :confused4:
LUCAS Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 przyjechałem... k...wa... nie polecam awarii auta w Danii... koszta masakryczne. Napinacz paska - na nasze 600 zł (i to tylko ori, z salonu audi bo inaczej nie ma), pasek klinowy 70 zł, za założenie chcieli w salonie 500 zł ale godzinkę się pomęczyłem i sam założyłem... jeszcze musiałem przycinać gumówką klucz imbusowy bo za długi był i nie mieścił się z napięciem tez był mały problem ale jakoś się udało... nieporęczne cholerstwo na maxa... a to wszystko w lekkim deszczu na północy Danii piękna wyprawa...
LUCAS Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Decyzją zarządu jutro się nie spotykamy. Najbliższy spot w następną środę.
Rekomendowane odpowiedzi