waniu Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 powitać wszystkich mam pytanko.Posiadam w swoim audi navi plusi chciałbym podłączyć dvd do niego bo jeżdze dość daleko z rodzinką a poprzedni właściciel(niemiec)wyciągną z niego tuner telewizyjny! Co musze do niego zakupić jeśli w bagażniku została mi tylko zmieniarkana 10 płytek i nic więcej!czy jest możliwość podłączenia dvd bez tunera??
piki33 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Pewno że jest, poczytaj troszkę, koszt to od 300 pln w górę,
waniu Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 jak jest to bardzo bym prosił o jakieś informacje bo zabardzo nie moge nic znależć!! :> co musze dokupić i jak to podłączyć!a jak nie to może jakiegość gościa w okolicy rzeszowa lub tarnowa który sie zna na tym i to podłączy!!Z góry dzięki!!
waniu Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 czyli adapter załatwi całą sprawe?
DAWIDBORI Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 według mnie lepiej sobie kupic i tuner i potem dvd:D
alvaro Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 W przypadku RNS-D owszem bo tuner można czasami wyrwać za tyle co adapter ale w przypadku RNS-E to się nie zgodzę.
alvaro Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 DAWIDBORI to nak ja mam navi + grin nie kumam...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 no tak ja mam navi + bo do rnse trzeba dac wieksza gotowke za tuner teraz zrosumiales
Rekomendowane odpowiedzi