lemi88 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Witam, Szukałem w internecie odpowiedzi i wszystko wskazuje na jedno. Ale chciałbym zaczerpnąć od was info na ten temat. Auto: b6 1.9 avf 03r Problem: jakiś czas temu co jakiś czas, powiedzmy 2-3 razy w mieciącu zaświeca mi się kontrolka trakcji. Uruchomienie ponowne auta i problem znika. Już się nie zapala. Dziś rano wyszedłem z domu i patrzę a tu mignęły światła stopu , przyglądałem się tak i zauważyłem że co jakiś czas ok 30 sek znów to samo. Podpiąłem kabel i podłączyłem się pod ABS, błędów 0. Wcisnąłem pedał stopu - wszystko działa. Po tym już nie migały światła stopu. W internecie poczytałem trochę że to może być czujnik pedału hamulca, czy to by było to? Pozdro Edytowane 11 Października 2014 przez wrclaguna
POWER-KRIS Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Na 99%, 100 nikt nie da. [emoji12]
jacek70 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Tak to może być wina czujnika ale wcale nie musi. Byłoby dobrze go sprawdzić,lub od razu wymienić.
greg2505 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 U mnie świecił stop cały czas, podmieniłem czujnik i nic,okazało się że prawa żarówka była wadliwa,jakieś zwarcie musiała mieć raz świeciła raz nie,wymieniłem i wszystko działa
lemi88 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Sprawdze ten czujnik, bo do tej pory było ok. Ogólnie to kiedyś nie świeciła mi się ta trakcja a teraz co jakiś czas wyskakuje ta kontrolka. To też muszę sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi