Madas Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 bez dwóch zdań bardzo ładne auto ....miłego użytkowania!!!
zagma Opublikowano 27 Września 2008 Autor Opublikowano 27 Września 2008 Powiem tak, jak człowiek zobaczy takie cuda http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_moja_pierwsza_niunia_a4_avant_19tdi_131km_sline_nowe_foty_1st_post-t33889.0.html to można zmienić zdanie o modyfikacjach swojego auta .
zagma Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Po 5-ciu latach bezawaryjnej jazdy i nakręceniu 200tyś km. Przód, tył S-line trochę ze środka S-line B7 Pozdrawiam Audi-maniaków
Fr0styyy. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobry update choć wiele się nie zmieniło
zagma Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Minoł kolejny rok użytkowania audicy. Po przejechaniu ~350 tyś km musiałem kupić coś nowego (niestety innej marki - ford kuga - jak zawsze poszło o kasę). Audiczka jednak zostaje w rodzinie - szkoda sprzedawać za te pieniądze - stan jest idealny. Wraz z nowym autem kupiłem cały osprzęt (box dachowy, kpl kół). Więc już do audiczki nie będzie mi potrzebny stary ale niezły box wraz z poprzeczkami aero. Może komuś się przyda, co do ceny na pewno się dogadamy. Jest też kpl foteli kubełkowych + tylna kanapa w materiale. Ps Fotele jak nie sprzedam to chyba wylądują w kudze, bo te oryginalne strasznie mnie ku...ją.
Rekomendowane odpowiedzi