posadka Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 witam jak w temacie ile macie obrotów jadąc 120 km/h na 5 biegu wymieniłem skrzynie i wydaje mi sie ze stara miała innaczej obroty choc auto jedzie tak samo choc moze mi sie wydaje skrzynie wymieniłem na DUK taka jak moja czy róznia sie one na jeszcze jakies inne o tym samym symbolu pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi z tego co wiem na czwartym biegu wskazówki obrotów i predkosci powinny iść w jednakowym ułozeniu w benzynie na 5 biegu u mnie tak wlasnie bylo na 4 a teraz tak jest na 3
Prezes870 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Czyli masz jakby dłuższe biegi tak? Edytowane 15 Października 2014 przez Prezes870
posadka Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 tak mysle wlasnie nie wiem czy to dobrze czy nie myslalem ze skrzynia DUK kazda jest taka sama widocznie tak nie jest
Prezes870 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 A może z czujnikiem prędkości innym kupiłeś i ci tak pokazuje tylko?
posadka Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 dzieki kolego o tym nie pomyslalem moze tu jest problem mam stary jak wymienie dam znac dzieki kolego o tym nie pomyslalem moze tu jest problem mam stary jak wymienie dam znac wszystko ok porównywałem z audi kolegi wszystko tak samo 5 bieg 150 km/h 3 tys obrotów
Rekomendowane odpowiedzi