Mesiah Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Witam. Z racji awarii swojego alternatora i rozbudowy car audio pomyślałem o podmiance go na coś mocniejszego. Interesuje mnie Bosch 120A. Pytanie czy podchodzą one p&p do ADR'a? Fabrycznie siedział Valeo 90A ale nie chce montować już altka tej firmy. Z góry dzięki. Koledzy nikt tematu nie przerabiał? Edytowane 21 Października 2014 przez Mesiah
Olszak86 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Też chce zmienić altek valeo na boscha. tyle ze z 90A na 90A. Interesuje mnie kostka na 2 piny która jest w alternatorze boscha, w valeo tego nie ma. Wytłumaczy ktoś jak to podlączyć ?
Mesiah Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Są też Bosche z normalną śrubką bez tej wtyczki na 2 piny. Jeśli jeszcze nie kupiłeś załatwię Ci taki 90A.
Olszak86 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 A to nie wiedziałem że są bez wtyczki Jeśli masz namiar na kogoś kto ma taki altek ewentualnie zdobył byś numer takiego alternatora byłbym wdzięczny
Mesiah Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Myślę , ze mam kogoś kto ma. Podeślę Ci na PW.
Rekomendowane odpowiedzi