Świerzyna Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Panowie wczoraj przydarzyło mi sie cos dziwnego... zatankowalem 32 litry jechałem do miasteczka 225 km oddalonego ode mnie bylo spoko kiedy wyjeżdżalem dolalem jeszcze 7 litrów. Droga caly czas autostrada jest w połowie drogi powrotnej zapaliła mi sie rezerwa a wskazówka oszalała raz pokazywala kompletne nic a raz podskakiwala do pierwszej kreski. Mimo to dojechalem do domu i przyjechałem na takiej rezerwie 140 km. Co to moze być? Ostatnio wymieniałem pływak
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 kolego podłącz VAG sprawdź błędy może na zły pływak wymieniłeś ;/
Świerzyna Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 Moze byc zły? Kupiłem od znajomego który zajmuje się tylko audi to moze byc cos innego ?
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 kolego ja tez kiedyś kupiłem niby dobry czujnik ABS a nie był także podjedź do kogoś kto ma sprawny albo VAG. Inna możliwością jest padnięty licznik ale jak działał przed tym ok czyli pływak
Świerzyna Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 Kurde... no dobra to szukam kogos kto mi sprawdzi VAG. dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi