Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak Mocy! Pilna Pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sprawa Załatwiona ! Auto chodzi jak rakieta hehe ;) Nareszcie porządny mechanik się znalazł w tym kraju!! I najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że w zeszłym tygodniu inny mechanik co na co dzień się zajmuje turbinami ustawiał mi to za pomocą tego właśnie testera i tak ustawił, że auto cały czas nie miało mocy a dziś inny mechanik bez żadnego urządzenia mi to ustawił bez problemu i auto chodzi aż miło... ! Pojechaliśmy się przejechać z podpiętym komputerem i sprawdzał doładowanie i wszystko jest tak jak ma być. Ech... Nareszcie problem z głowy. Wam także dziękuję za podpowiedzi ;) Pozdrawiam

Opublikowano

niestety tak to robi, im więcej śmiesznych zabawek im ładniejsze ściany i podjazdy tym ... gorzej, u nas jest dokładnie to samo.

Opublikowano

mnie też chyba czeka wymiana nastawnika, przewody sprawdzone i są ok. Tylko dlaczego akurat po wymianie rozrządu padł? kto mi powie? wcześniej działał bez zarzutów a teraz jak chce. Podmieniałem dziś nawet płytkę od turbo i od kolektora ale nastawniki chodzą w drugą stronę i d*pa. Marcin a co do naprawy to może i porządny elektronik by to naprawił tylko płytka jest zalana twardą masą więc nawet jej dobrze nie zobaczy a mowa o wyjęciu.

Opublikowano

KKK i Garrett chodzą "odwrotnie", mają też różnice w podłączeniu do ECU i to dość solidne. Dlatego u mnie swap trwał baaardzo długo.

Zapewne przy wyjmowaniu silnika rozłączyli i już nie umieli przykręcić poprawnie.

Edytowane przez marcin4x4

Opublikowano

KKK i Garrett chodzą "odwrotnie", mają też różnice w podłączeniu do ECU i to dość solidne. Dlatego u mnie swap trwał baaardzo długo.

Zapewne przy wyjmowaniu silnika rozłączyli i już nie umieli przykręcić poprawnie.

Marcin nie obrażaj mnie tu :wink: rozrząd robiłem sam i silnika nie wyjmowałem, a turbo było zdjęte w całości i tak samo założone. Jedzie już do mnie używane turbo podobno w dobrym stanie więc jutro będzie montaż. Nie opłacało się wymieniać samego sterownika ze względu na spory już luz wirnika.

Opublikowano

a to sory, majster full gębą widzę jesteś :) widać złośliwość rzeczy martwych.

Opublikowano

Majster nie majster. Gadałem z tym gościem co handluje turbinami i mówi że od zawilgocenia uszkadza się ten sterownik. U mnie to może miałoby jakiś sens bo przez tydzień turbina leżała na podłodze w warsztacie to mogła wilgoci złapać.

Opublikowano

patrzyłbym na to z przymrużeniem oka, ale zawsze może być ten jeden na milion.

BTW: kkk czy garrett?

Opublikowano

W sumie to co może zwilgotnieć? wtyczka? przecież jest hermetyczny. KKK, już założona na razie śmiga, zobaczymy jak po stoi, jutro traska do Radomia to się okaże co i jak :wink: