tomczap Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam, szukam porady co może byc ;mam disla 110 kucyków i nie ma mocy, po prostu tak jakby na pół gwizdka jechał ,spalanie jest ok, i wszystko niby ok. a moc jak w maluchu. z góry dziękuję za odpowiedzi. * stosuj prosze wlasciwy prefix dla silnika oraz modelu [Musashi]
Musashi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 podlacz VAG sprawdz bledy, zrob logi. wczesniej poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html a na przyszlosc
TOM77 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Bez wcześniejszego zrobienia logów to wróżenie z fusów, przyczyn może być mnóstwo :gwizdanie:
grzanek85 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Spanky były miałem ostatnio takie w warsztacie, dokładnie 11 98 sprowadzony ze Szwajcarii, dodam że już po lifcie lampki zmienione.
spanky Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Spanky były miałem ostatnio takie w warsztacie, dokładnie 11 98 sprowadzony ze Szwajcarii, dodam że już po lifcie lampki zmienione. :shocked: dawaj zdjecia .. bo to burzy moj swiatopoglad ...
Musashi Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Spanky były miałem ostatnio takie w warsztacie, dokładnie 11 98 sprowadzony ze Szwajcarii, dodam że już po lifcie lampki zmienione. :shocked: dawaj zdjecia .. bo to burzy moj swiatopoglad ... egz przedprototypowy
spanky Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Spanky były miałem ostatnio takie w warsztacie, dokładnie 11 98 sprowadzony ze Szwajcarii, dodam że już po lifcie lampki zmienione. :shocked: dawaj zdjecia .. bo to burzy moj swiatopoglad ... egz przedprototypowy jakies 8 miesiecy przed ....
grzanek85 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Jak tylko wróci z czymś to CI wrzucę zdjęcia ale zdrowe było wiec musimy poczekać
Rekomendowane odpowiedzi