Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 s-line s-tronic 7-biegowa skrzynia duzo pali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie śpalania Audi a4 b7 s-tronic . Ile wam pali w cyklu mieszanym ,bo komputer pokazuje mi 12 l/100 i coś mi tu nie gra...

Opublikowano

A4 B7 miało s-tronic ? :huh:

Opublikowano

S-tronic w b7.............. :facepalm:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przy FWD z tego co mi wiadomo był Multitronik czyli bezstopniowa skrzynia z 7 "wirtualnymi biegami". A co do spalania to sprawdź ile pali faktycznie bo to nie koniecznie musi zgadzać się z faktycznym zużyciem

Opublikowano

Nie ten dział!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie śpalania Audi a4 b7 s-tronic . Ile wam pali w cyklu mieszanym ,bo komputer pokazuje mi 12 l/100 i coś mi tu nie gra...

Witaj! Ja jak jezdze na ktorkich trasach tylko po miescie na zimnym silniku z multitroniciem pali mi okolo 10- a nawet 12, ale w chwiłi kiedy jest maly ruch i malo swiatel etc. I jade plynnie trase jakies 15 km to wtedy potrafi zejsc dp 6,8 na luzie spokojnie bez wcoskania gazu delikatnie!

Opublikowano

Hej

Mam dokladnie tak samo 11-12l w miescie kasakra ale u mnie skrzynka do roboty tak ze juz z tym nie walcze byle do stycznia i skrzynka na stoł

Opublikowano

Nie sadze zeby to bylo nienormalne, bo od 3 lat pali tyle ale to serio nic wielkiego, bo na trasie schpdze ponizej 7 spokojnie a mniej nie bedzie:) swoje wazy a automat zwieksza zuzycie no moc ma jednak. W Seat toledo II 1.9 tdi 110 km to on spalal mi mniej moj rekord ecodrivingu to 4,3 na trasie ale bardzo sie staralem i gora 100km/h i gaz traktowalem jakby parzyl:)

Opublikowano

Jak kupilem swoja motorowke to w miescie palila 7l ,to byly czasy hmmm ale po miesiacu pojawily sie opoznienia na reakcje gazu spalanie skoczylo i zaczelo sie szalenstwo z obłedem o co chodzi ? Jak juz sie dowiedzialem o co chodzi to mi ulzylo i czekam na remoncik skrzynki:)