Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podsufitka - nie odklei się pod wpływem środka do czyszczenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pytanie czy po potraktowaniu brudnej podsufitki pianka do czyszczenia (działa sprawdziłem na małym fragmencie) mogę obawiać się o jej odklejenie? Środek to k2 tapis.

Opublikowano

nie powinna. W moim zamawiałem całe kompleksowe pranie wraz z podsufitką i wszystko jest oki. Fakt że robione to było takim odkurzaczem co od razu suszył.

Opublikowano

Ważne abyś nie moczył zbyt mocno.Niektóre firmy które czyszczą środek nie chcą czyścić podsufitki właśnie z powodu możliwego odklejenia.

Opublikowano

Ja u siebie wyciągałem podsufitkę jak grzebałem przy szyberdachu, i się zdziwiłem jak chciałem ją założyć i cały materiał zaczął odłazić...

Nie przewidzisz, może wytrzyma ale jest duże ryzyko że się odklei

Opublikowano
  • Autor

Chyba pojadę na ten odkurzacz piorący, najwyżej będę ich ścigał jeśli się odklei. :P

Opublikowano

Ja prałem swój sufit środkiem do tapicerek marki "Moje auto" i bez problemu. Tylko nie można używać za dużo wody. Sufit po wypraniu jak nowy, materiał w porządku, a jeździ w aucie już ponad półtora roku :)

Opublikowano

Kolego ja kiedyś pobrudziłem podsufitkę to byłem tak wkurzony na siebie, że spać nie mogłem :D Pojechałem do zaprzyjaźnionej myjni i powiedziałem co i jak. Wszedł do Audi, zobaczył jaka jest podsufitka i powiedział, że jest gruba i nie ma raczej szans żeby się odkleiła. Weszło 2 gości do auta, gąbką z płynem umyli mi całą podsufitkę w 2minuty. Nie powiem, trochę stresu w tym momencie miałem. Wszystko pięknie zeszło, na podsufitce śladu żadnego nie ma :D Także lepiej jedź gdzieś gdzie to już robili nie raz, ja zapłaciłem 30zł.... Jak ktoś nie będzie się chciał podjąć to od razu podziękuj, bo też dzwoniłem do kilku gości i zaczęli płakać, że oni nie myją bo coś tam coś tam. Jak ktoś się zna i robi tak żeby za bardzo tego nie pomoczyć to nic się nie stanie :) Ten gość z myjni mówili, że prali setki podsufitek no ale najpierw oceniali czy się nadaje. U nas nie ma problemu. Pozdro

Edytowane przez oyamabdg