szop44 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Witam,ostatnio audi zaprasza na jazdę testową najnowszym modelem tt, trzeba się zarejsetrować na stronce i czekać na telefon. Oczywiście nie stać mnie jeszcze ( ) na takie autko ale chętnie bym się nim przejechał. Jak wygląda taka jazda testowa ? salon sprawdza czy ma się platynową kartę kredytową i inne pierdoły? czy każdy może przyjść i przejechać się autem jeśli ma ochotę ? nigdy nie byłem na żadnej jeździe testowej a zawsze mnie zastanawiało jak takie coś wygląda
Kamyk Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 nawet sie nie zastanawiaj rejestruj sie i poczekaj na pewno zadzwonia - jezdzilem tak chyba 4 modelami i mam na mysli tylko OOOO, innych nawet nie licze ps - nie mam zlotej karty
jedrekx Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 jak już jesteś umówiony to wchodzisz do salonu i podpisujesz oświadczenie, że posiadasz prawko. dajesz prawko pani/panu z którymi masz jazdę i oni spisują Twoje dane. dalej dostajesz kluczyki i idziecie na przejażdżkę
szop44 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 w takim razię się zapisałem http://noweauditt.pl/#/intro
Kamyk Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 podstawowa roznica miedzy PL a krajami normalnymi - nigdy nie dostaniesz samochodu zeby se sam pojezdzic zawsze jest ktos obok ze sprzedawcow co moze i w sumie nie jest zlym rozwiazaniem
carrera369 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Jechałem Mazdą CX5 i Lexusem IS które zostały wzięte na jazdę próbną na cały weekend - sprzedawcy nie było
griga-st Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Nie wiem czy znacie Audi A plus : Można się umówić na jazdę próbną, albo na weekend. Ja z reguły biorę jak coś robią przy autach.
Gibons Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Jak to działa i gdzie to trzeba załatwić sobie ?
szop44 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 dziś zadzwoniła Pani z salonu z Poznania (o ile dobrze pamiętam) i testowe Audi TT zostaną dostarczone na dniach do salonów
griga-st Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak to działa i gdzie to trzeba załatwić sobie ? Musisz dostać zaproszenie od ASO w którym serwisujesz auta(karta). Appke chyba każdy może sobie ściągnąć i zalogować się.
Kazik123 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 jak robiłem serwis w BMW Fota, to na jazdę testową BMW 520 pojechał ze mną młody gościu i sam mówił żeby nie oszczędzać połowa trasy na czerwonym polu , a ile dziur zaliczyłem .... dlatego lepiej unikać auto z jazdy testowej sorki za OT szkoda że nie R8
Rekomendowane odpowiedzi