Wihajster Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam korzystajac z gwarancji wstawilem samochod do serwisu Audi diagnoza: USZKODZONY KOMPRESOR KLIMATYZACJI korzystajac ze to gwarancja wymienilem na nowy orginalny oczywiscie czyszczenie i odgrzybianie wliczone w koszty .Koszt przerazajacy rachunek opiewa na 1084 pounds. Moja wplata 446 pounds z tego 351 zostanie mi zwrócone w postaci czeku .A teraz najwazniejsze HALAS USTAL JEST CICHUTKO Zatem jesli uslyszysz podejrzane halasy wlacz klimatyzacje jesli ustepuja po wlaczeniu wiesz gdzie szukac Pozdrawiam u nas bys to zrobił za tysiaka ale w zł
100adasko Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam korzystajac z gwarancji wstawilem samochod do serwisu Audi diagnoza: USZKODZONY KOMPRESOR KLIMATYZACJI korzystajac ze to gwarancja wymienilem na nowy orginalny oczywiscie czyszczenie i odgrzybianie wliczone w koszty .Koszt przerazajacy rachunek opiewa na 1084 pounds. Moja wplata 446 pounds z tego 351 zostanie mi zwrócone w postaci czeku .A teraz najwazniejsze HALAS USTAL JEST CICHUTKO Zatem jesli uslyszysz podejrzane halasy wlacz klimatyzacje jesli ustepuja po wlaczeniu wiesz gdzie szukac Pozdrawiam u nas bys to zrobił za tysiaka ale w zł Wiem ;-) Ale co tam gwarant płaci :-)
Rekomendowane odpowiedzi